Με 2πλή νίκη οι κορασίδες του ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ Αγ. Παρασκευής κρατάνε το βόλλευ ψηλά

Οι Κορασίδες -1 και -2 του ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ για άλλη μία φορά κράτησαν το volley της Αγίας Παρασκευής ψηλά!

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ-1

πηγασος-πακ 3-0α

Στο Δ.Γ. Χαλανδρίου μεταφέρθηκε αυτή τη φορά το “πεδίον μάχης” για τις κορασίδες-1 στον αγώνα με τον ΠΑΚ Χαλανδρίου για το πρωτάθλημα της ΕΣΠΑΑΑ. Παρόλο που μας καρδιοχτύπησαν και ανέβασαν την αδρεναλίνη στα ύψη, έφεραν πίσω μαζί τους τη νίκη με 3-0 σετ.

Ένας αγώνας που άξιζε να παρακολουθήσει κανείς με δυο πεισματάρικες ομάδες που δεν ήθελαν να χάσουν. Οι αθλήτριες του Πηγάσου ξεκίνησαν χαλαρά τον αγώνα αλλά στην πορεία έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και μας πρόσφεραν ένα αξιόλογο θέαμα με φάσεις που είχαν διάρκεια και τεχνική. Εύστοχα σερβίς και καλά καρφιά (ιδίως στο 3ο σετ). Δεν έλλειψαν τα λάθη, που δεν ήταν όμως ικανά να στερήσουν το ευνοϊκό αποτέλεσμα.

Για μία ακόμα φορά τα κορίτσια έκαναν περήφανη την Αγία Παρασκευή. Δύο αγώνες απομένουν και αν δεν υπάρξουν απρόοπτα, οι Αγιοπαρασκευιώτισσες αθλήτριες θα περάσουν στην επόμενη φάση, στις 24 πρώτες ομάδες.

πηγασος-πακ 3-0δ

ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ-1   –   ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ-1      0 – 3

Τα σετ αναλυτικά: 19-25,   28-30,  21-25

Για τον ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ-1

Προπονητής: Γ. Παύλου

Παίκτριες: Λιβιεράτου Νεφέλη, Αγγελή Αριάννα, Κοντού Αννα (λ), Γκίκα Νεφέλη (Α), Μωραΐτη Αγγελική, Καλοκαιρινού Μαρία-Χριστίνα, Κυριαζή Χρύσα,  Χινοπώρου Βερονίκη, Μαντζάνα Μαρία, Κοτσαρίδου Ζωή, Παπανικολάκη Νέλλη.

Για τον ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ-1

Προπονητής: Σ. Νάκης

Παίκτριες: Δ. Αθανασιάδη, Α. Σπηλωτοπούλου, Θ. Λαγογιάννη, Π. Μαρκούλη, Ε-Μ. Κουτεντάκη, Ι. Βαρελά, Δ. Χατώκου-Τσίγκου (Α), Α-Μ. Νίνου, Δ. Προύντζου, Ε. Πολυδώρου, Ε. Χριστοπούλου.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πρέντζας Σπύρος, Ακαρέπη Μυρσίνη.

Επόμενος αγώνας το Σάββατο 29/11/14 στις 19:30μμ στο γήπεδο της Νότου όπου ο ΠΗΓΑΣΟΣ υποδέχεται την ΠΑΛΛΗΝΗ, σε έναν αγώνα ντέρμπυ. Να είμαστε όλοι στο γήπεδο να στηρίξουμε την Αγία Παρασκευή. Τα κορίτσια μας το αξίζουν όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα.

πηγασος-πακ 3-0γ

πηγασος-πακ 3-0β

πηγασος-πακ 3-0ε

***************************

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ-2

κορασίδες2- με γλυκά νερά

Αλλά και οι εκτός συναγωνισμού ομάδα του ΠΗΓΑΣΟΥ συνεχίζει ακάθεκτη στη κορυφή προσφέροντάς μας μια ακόμα νίκη.

Αήττητες στην κορυφή του ομίλου μετά και τη νίκη επί του 2ου ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ-2 με 3-0 σετ. Το κλειστό της Νότου υποδέχθηκε έναν δυνατό αγώνα. Η νίκη ήρθε ως αποτέλεσμα της καλής δουλειάς που γίνεται στο σωματείο του ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ, της σκληρής προπόνησης, μα πάνω απ’ όλα της αγάπης των κοριτσιών για το βόλλευ. Έχουν μάθει να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να παίρνουν το αποτέλεσμα που θέλουν.

ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ-2   –  ΓΣ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ-2     3 – 0

Αναλυτικά τα σετ:  25/21,  25/11,  25/21

Προπονητής: Στη θέση του προπονητή ο πρόεδρος του σωματείου κ. Σ. Αντωνίου γιατί ο κ. Παύλου βρισκόνταν σε ταυτόχρονο αγώνα με τις κορασίδες-1.

Παίκτριες: Παπανικολάου Αναστασία (Α), Καρρά Σμαράγδα, Οικονομάκου Μαριάννα, Παπανικολάου Μαρία, Κεχρή Στέβη, Ασπρούδη Μαρίνα, Πικούλη Αικατερίνη, Κακοσούρη Φαίη,  Βαρδουλάκη Κων/να, Ανδριοπούλου Γεωργία, Σπυριδοπούλου Ε.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κορρέ Ντόρα, Καρατζογλίδου Σοφία.

Το επόμενο Σάββατο 29/11/14, η ομάδα ταξιδεύει για το Μαρκόπουλο όπου θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα στις 15:30μμ.

κορασίδες2- με γλυκά νερά-χαιρετισμος

κορασίδες2- με γλυκά νερά-κατω

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.