Μπάσκετ 3Χ3 στην πλατεία και … η μπάλα έφυγε για το καλάθι!

Οι μπασκέτες στήθηκαν, τα παιδιά μαζεύτηκαν και οι αγώνες είναι έτοιμοι ν’ αρχίσουν …

1 … 2 … 3 … και η μπάλα έφυγε για το καλάθι!

μπάσκετ 3Χ3 2014α copy

Ξεκίνησε σήμερα, 29 Νοεμβρίου 2014, το ΤΟΥΡΝΟΥΑ μπάσκετ 3Χ3 στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής.  Πλήθος παιδιών από τα σχολεία και τα αθλητικά σωματεία της πόλης μαζεύτηκαν κάτω από τις μπασκέτες που είχαν στηθεί και ξεκίνησε το παιχνίδι. Γονείς και προπονητές ήταν όλοι εκεί για να βοηθήσουν, να διασκεδάσουν και να θαυμάσουν τις επιδώσεις αγοριών και κοριτσιών.

μπάσκετ 3Χ3 2014β copy

Το ΤΟΥΡΝΟΥΑ διοργανώνει ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός (ΠΑΟΔΑΠ) σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και με τη βοήθεια των αθλητικών σωματείων της πόλης. Το τουρνουά αποτελεί πλέον θεσμό για την Αγία Παρασκευή.

Η λήξη θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 30 Νοεμβρίου με τη απονομή των μεταλλίων στις 12:30πμ.

μπάσκετ 3Χ3 2014γ copy

μπάσκετ 3Χ3 2014δ copy

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.