ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ-1 – ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗ-1 0-3. Μπορούσαν αλλά … – Ενώ οι κορασίδες-2 συνεχίζουν αήττητες!

… δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

2014-11-29 πήγασος-1.

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια τους έδωσαν χθες οι κορασίδες-1 του Πηγάσου απέναντι στην Παλλήνη εντός έδρας, όμως το αποτέλεσμα δεν τις δικαίωσε. Ο αντίπαλος ήταν δυνατότερος, με τακτική και κέρδισε και τα τρία σετ με μικρή όμως διαφορά. Σκληρός αγώνας, ντέρμπυ κορυφής μιας και οι δύο ομάδες παλεύουν για το πέρασμα στις 24 ομάδες της επόμενης φάσης του πρωταθλήματος της ΕΣΠΑΑΑ.

Τα σετ 23-25, 23-25 και 21-25 καρδιοχτύπησαν την κερκίδα που για μία ακόμα φορά ήταν γεμάτη από οπαδούς του Πηγάσου, γονείς και φίλους, που πήγαν να στηρίξουν τις αθλήτριες. Τα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής πάλεψαν, έτρεξαν και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

20141129_πήγασος-1

Το ματς όμως χάθηκε στις λεπτομέρειες. Αν ο προπονητής είχε εκμεταλλευτεί τον πάγκο, αν δεν είχε χρησιμοποιήσει σε όλο το παιχνίδι τραυματισμένη αθλήτρια (που προσπάθησε όσο καλύτερα μπορούσε), γεγονός που εκμεταλλεύτηκε η Παλλήνη με τον καλύτερο τρόπο στέλνοντας την μπάλα συνεχώς πάνω της , ίσως να είχε κερδηθεί ο αγώνας.

Παράπονα υπήρξαν και από τη διαιτησία η οποία σαφώς έπαιξε υπέρ της Παλλήνης, δίνοντας μπλοκ άουτ υπέρ της, αλλά και πάσες που χτύπησαν μέσα στο γήπεδο ως άουτ και μη βλέποντας τη μπάλα να χτυπάει αντένα, ρίχνοντας έτσι την ψυχολογία. Και το κερασάκι στην τούρτα, ήταν να σφυρίξει ο πρώτος διαιτητής τη λήξη μετά από έμμεση υπόδειξη του προπονητή της Παλλήνης, εξαγριώνοντας τους οπαδούς που άρχισαν να φωνάζουν εναντίον του.

Τον αγώνα παρακολούθησε και ο πρόεδρος του σωματείου κ. Σίμος Αντωνίου.

Επόμενο βήμα ο αγώνας με το γείτονα Χολαργό (Κυριακή 7/12, στις 14:00μμ στο γήπεδο του Χολαργού), τον οποίο αν κερδίσει ο Πήγασος περνά στην επόμενη φάση.

20141129_πήγασος-1,

 *******************

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ-2

πηγασος-2 2014.

Από την άλλη οι κορασίδες-2 συνεχίζουν ακάθεκτες τις νίκες λυγίζοντας και το Μαρκόπουλο στην έδρα του.

Στον αγώνα που έγινε χθες το μεσημέρι τα κορίτσια με άνεση πήραν και τα τρία σετ, μένοντας αήττητες στην κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα εκτός συναγωνισμού.

ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-3 – ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ-2      0 – 3

Τα σετ έληξαν 17-25/16-25/18-25

Η αγάπη για το βόλλεϋ και το πάθος των αθλητριών αποδίδουν καρπούς και διαγράφουν ένα ρόδινο μέλλον.

Ένας αγώνας έμεινε και γι’ αυτές το Σάββατο 6/12/14 στο γήπεδο της Νότου στις 19:30μμ με τον ΑΟ Παλλήνη-3.

πηγασος-2 2014..

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.