Τεράστια συμμετοχή στο τουρνουά 3χ3 του ΠΑΟΔΑΠ

Με μεγάλη επιτυχία   πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014, στην Κεντρική Πλατεία της Αγίας Παρασκευής, το τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου (ΠΑΟΔΑΠ) με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης  και την αρωγή των Αθλητικών Σωματείων της πόλης.

Εκατοντάδες παιδιά και έφηβοι από τα σχολεία και τους συλλόγους της Αγίας Παρασκευής  έπαιξαν, συναγωνίστηκαν, βίωσαν τη χαρά του αθλητισμού και βραβεύτηκαν για τις πρωτιές τους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτήρης Παπαμιχαήλ, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι αθλητικών σωματείων, γονείς, δάσκαλοι, μαθητές και πολύς κόσμος.

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.