Ο Δήμος και η ΔΡΑΣ.Ε. στην κοινή προσπάθεια συλλογής τροφίμων στο Κοντόπευκο

συλλογή τροφίμων & φαρμάκων

Ικανοποιητική υπήρξε σήμερα  η συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων στην προσπάθεια που κάνει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής μαζί με τις Δράσεις Εθελοντών.

Αρκετοί συνδημότες μας πέρασαν από την πλατεία στη συμβολή των οδών Αγίας Τριάδος και Ψαρών και με την δυνατότητά τους ο καθένας, ενίσχυσαν την πρωτοβουλία αυτή. Εκεί συναντήσαμε εθελοντές από τη ΔΡΑΣ.Ε., τον πρόεδρο του ΔΣ κ. Γεράσιμο Βλάχο, το μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ κ. Σπύρο Παπασπύρο, τον γραμματέα του Συλλόγου Πευκακίων κ.Κώστα Παπουτσή που έδινε γιορτινή ατμόσφαιρα με το σαξόφωνό του, τον π. Σταύρο Τρικαλιώτη και τον κ. Κώστα Κουρούνη. Επίσης τους κκ Βασίλη Σάρκουλα πρ. πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ, Δημήτρη Χίρτογλου, Μάριο Ρούκη, Μανώλη Κωνσταντακόπουλο, Νικολέττα Μπελεχρή και μαριλένα Μουμούρη.

Η εκστρατεία αυτή έχει ως σκοπό να συνδράμει στην στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου και θα επαναληφθεί για 3 ακόμα Σάββατα στα εξής σημεία:

  • 13/12   Στη γωνία των οδών Χίου και Σωτήρος στο Κοντόπευκο
  • 20/12   Στην οδό Αγίου Ιωάννου 24
  • 27/12   Στη γωνία των οδών Κονδυλάκη και Μεσογείων (Μετρό Νομισματοκοπείου)

 

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter
Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.