Συνεχίζεται για 2η μέρα η κατάληψη του Δημαρχείου Αγ. Παρασκευής

20141206_κατάληψη 6 copy

Σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον φυλακισμένο απεργό πείνας Ν. Ρωμανό, συνεχίζεται και σήμερα η κατάληψη του Δημαρχείου Αγίας Παρασκευής.

Η κατάληψη ξεκίνησε χθες, Παρασκευή 6/12/2014, με άγνωστο το πότε θα λήξει. Οι καταληψίες έχουν αναρτήσει πανό έξω από το κτίριο του Δημαρχείου, με τα οποία δηλώνουν τη στήριξή τους προς τον απεργό πείνας, ζητώντας δικαίωση του αιτήματός του.

20141206_κατάληψη 8 copy

Να ενημερώσουμε ότι ο Ν. Ρωμανός  μετά από 26 ημέρες απεργίας πείνας (από 10/11), αποφάσισε να προχωρήσει και σε απεργία δίψας, μέχρι να ικανοποιηθεί το αίτημά του να παρακολουθήσει μαθήματα στη σχολή του ΤΕΙ Αθήνας, στην οποία πέρασε μέσω των πανελλαδικών εξετάσεων.

20141206_143940 copy

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter
Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.