Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Συνέλευση Κατοίκων Κοντοπεύκου

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το απόγευμα της Κυριακής 30.11 πραγματοποιήθηκε , με ικανοποιητική συμμετοχή ,η προγραμματισμένη Συνέλευση Κατοίκων Κοντοπεύκου Αγ. Παρασκευής , μετά από πρωτοβουλία  της ομώνυμης  επιτροπής .

Για το κύριο ζήτημα  της συνάντησης , ΄τη βιοκλιματική ανάπλαση ‘ , την πεζοδρόμηση και το πρώτο δίκτυο ποδηλατοδρόμων , έγινε παρουσίαση  από αρχιτέκτονα , ενδιαφερόμενο κάτοικο στην περιοχή .

Στη συνέχεια συζητήθηκαν και ψηφίστηκαν αιτήματα για επιμέρους σημεία του έργου , ώστε να καθίσταται πιο λειτουργικό και ασφαλές για όλους/ες .

‘Ενα δεύτερο θέμα που απασχόλησε τη συνέλευση , αφορούσε στις πηγές που εκπέμπουν  ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και πιο συγκεκριμένα στις κεραίες κιν. τηλεφωνίας , καθότι μία εντοπίστηκε πρόσφατα  σε οροφή κατοικίας πλησίον σχολικών συγκροτημάτων  .

‘Οπως και αναφέρθηκε στη συνάντηση , πρόθεση της επιτροπής είναι να δυναμώσει η συμμετοχή και ενημέρωση από τους Κατοίκους  , ώστε να προωθούνται  λύσεις στα ζητήματα που αφορούν στην περιοχή  .

Τα ψηφίσματα από κάθε  συνέλευση , θα κυκλοφορούνται ευρύτερα

στους Κατοίκους και στη συνέχεια θα προωθούνται στο δήμο και το δημοτικό συμβούλιο .

Aπό τη συντονιστική  Ομάδα της επιτροπής Κατοίκων Κοντοπεύκου

(email : ekkontop@outlook.com.gr)

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter
Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.