Γιορτινή ατμόσφαιρα παίρνει η Αγίου Ιωάννου με τα χριστουγεννιάτικα στολίδια

IMG_4044 copy

Γιορτινή όψη αρχίζει να παίρνει η πόλη μας!

Ξεκίνησε ο στολισμός από την κεντρική μας οδό την Αγίου Ιωάννου, με την τοποθέτηση των φωτιζόμενων στολιδιών πάνω στις κολόνες. Τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια άναψαν από χθες αργά το βράδυ και κάθε που νυχτώνει θα θυμίζουν στους περαστικούς ότι έρχονται Χριστούγεννα. Την εικόνα αυτή ηχητικά ντύνει  η χριστουγεννιάτικη μουσική που ακούγεται από τα μεγάφωνα καθ’ όλο το 24ωρο. Με αποτέλεσμα να αποτελεί η Αγίου Ιωάννου έναν δρόμο που σε προκαλεί να τον περπατήσεις.

Φέτος η Αγίου Ιωάννου παρουσιάζει μια αξιοπρεπή εικόνα, μετά τον αγώνα της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής να αποπερατωθεί το έργο για να δώσει πνοή στην πόλη.

Όπως ήδη έχει ενημερώσει και ο νυν Δήμαρχος, έχουν ανάψει και τα φωτεινά στολίδια που προϋπήρχαν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και σιγά σιγά θα στολιστεί και η κεντρική πλατεία. Εκεί θα τοποθετηθεί ένα καρουσέλ, ένα τρενάκι και ένα μικρό παγοδρόμιο στο χώρο που είναι το θεατράκι και στο διάδρομο. Δεν θα υπάρξουν περίπτερα για να πουλούν διάφορα, ενώ μένει ελεύθερος ο κεντρικός χώρος της πλατείας όπου θα μπουν άλλα στολίδια. Όπως είπε στη συνάντηση για την ενίσχυση των τοπικών καταστημάτων, το στολισμό ανέλαβε η ίδια εταιρεία που ήταν και πέρυσι, η οποία θα αναλάβει και τη φύλαξή τους μετά το πέρας των γιορτών.

IMG_4038 copy

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων