Ξεκίνησαν οι Χριστουγεννιάτικες κατασκευές στην πλατεία Αγίας Παρασκευής

20141220_οικος αη βασίλη copy

Εργασιακή αναστάτωση επικρατεί στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής. Αιτία η τοποθέτηση και συναρμολόγηση των χριστουγεννιάτικων παιχνιδιών και κατασκευών.

Όσα συζητήθηκαν και ψηφίστηκαν στο δημοτικό συμβούλιο αρχίζουν να παίρνουν μορφή και μας προϊδεάζουν για το πως θα γιορτάσει η πόλη αυτά τα Χριστούγεννα και την αλλαγή του χρόνου.

Ο οίκος του Αη Βασίλη τοποθετήθηκε, οι ράγες για το τρενάκι  συναρμολογούνται, το τραμπολίνο φτιάχνεται και κομμάτια από τις υπόλοιπες κατασκευές βρίσκονται ήδη εκεί.

20141220_τρενάκι copy

Χωρίς να θέλουμε να ακολουθήσουμε την τακτική του Έλληνα που γκρινιάζει με το παραμικρό, θα κάνουμε κάποιες επισημάνσεις.

— Πέρυσι που άργησε ο στολισμός, ξεσηκώθηκε το σύμπαν και προβλήθηκε ως μείζον πολιτικό ζήτημα  με “καταστροφικές συνέπειες”. Φέτος είναι ήδη 20 Δεκεμβρίου και μόλις τώρα αρχίζει η διαμόρφωση, που σημαίνει ότι θα πάρει μερικές μέρες ακόμα ως την τελική εικόνα και “δεν ανοίγει μύτη”!!!

20141220_σκουπίδια copy–Καλή τη πίστη, δεχόμαστε ότι όλα αυτά τα σκουπίδια που κατακλύζουν το θεατράκι της πλατείας είναι απόρροια των εργασιών και των συνεργείων που βρίσκονται εκεί και μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες ΔΕΝ θα υπάρχουν και θα έχουμε μια καθαρή πλατεία.

–Οι πωλήσεις των ελάτων στην πλατεία καλά κρατούν καταλαμβάνοντας μεγάλο τμήμα της. Θυμάστε παλιότερα τις διαμαρτυρίες, τα γιατί και τα πως και από που πέρνουν ρεύμα κπλ κλπ. Ε, φέτος κανένα πρόβλημα, όλα καλά και άγια! (θα ‘βαλαν φωτοβολταϊκά φαίνεται … )

— Και τέλος ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να διασκεδάσουν μικροί και μεγάλοι γιατί το έχουν ανάγκη.

 

Η σελίδα μας βρέθηκε σήμερα στην πλατεία και σας παρουσιάζει φωτογραφίες για να πάρετε μια ιδέα.

20141220_τραμπολίνο copy

20141220_χριστουγεννιατικα παιχνιδια1 copy

20141220_χριστουγεννιατικα παιχνιδια3 copy

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.