Χριστουγεννιάτικη συναυλία Δημοτικού Ωδείου Aγίας Παρασκευής

1 copy

Στο κατάμεστο θεατράκι του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής, το Δημοτικό Ωδείο πραγματοποίησε Χριστουγεννιάτικη συναυλία. Οι μαθητές του Ωδείου έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, είτε τραγουδώντας είτε παίζοντας τα μουσικά όργανα που διδάσκονται.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής, καθηγητής Μουσικής, κ. Θανάσης Κουμεντέρης. Παρόντες ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Σταθόπουλος, ο αρχηγός της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Ανδρέας Γκιζιώτης, οι Αντιδήμαρχοι  κ. Ελισάβετ Πετσατώδη και κ. Γιάννης Σιδέρης , ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Σωτήρης Παπαμιχαήλ, οι δημοτικοί σύμβουλοι κκ Σωτήρης Ησαΐας και Γιάννης Μυλωνάκης, ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Βασίλης Σάρκουλας  και το μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ κ. Σπύρος Παπασπύρος.
Το Δημοτικό Ωδείο είχε μια ανοδική πορεία τα προηγούμενα  χρόνια. Με μεγάλη αύξηση των μαθητών, που οφείλεται στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται εκεί και στο ότι η προηγούμενη διοίκηση του ΠΑΟΔΑΠ το στήριξε με κάθε δυνατό τρόπο. Ελπίζουμε η στήριξη αυτή να συνεχίσει να δίνεται και με τη νέα διοίκηση.
Συγχαρητήρια στους μαθητές αλλά  και στους καθηγητές που κάνουν τη δουλειά τους με τον καλύτερο τρόπο αν και είναι απλήρωτοι από τον Σεπτέμβρη.

2 copy

 

3 copy

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.