Βραβεία Futsal Awards 2014 – Γ. Ζιάβας και Θ. Πάνου στους βραβευθέντες

Η ΠΕΠΣ Σάλας, σε συνεργασία με την ιστοσελίδα futsalhellas.com, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τους νικητές των βραβείων FUTSAL AWARDS 2014.

  • Στην κατηγορία του Πολυτιμότερου Παίκτη (MVP), πρώτευσε ο Ηλίας Μπούσμπουρας της πρωταθλήτριας Αθήνας ’90, ο οποίος παίρνει το εν λόγω βραβείο για τρίτη φορά (2010, 2011 οι προηγούμενες).
  • Ως καλύτερος προπονητής (Best Coach – Βραβείο «Δημήτρης Νικολάου»), βραβεύεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Γιάννης Ζιάβας της κυπελλούχου Ολυμπιάδας Mythical.
  • Στην κατηγορία του Καλύτερου Τερματοφύλακα, ο Δημήτρης Θεοφίλου της Αθήνας ’90 παίρνει τη διάκριση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
  • Καλύτερος Πρωτοεμφανιζόμενος (Rookie – Βραβείο «Κωνσταντίνος Λεκκάκος»), ψηφίστηκε ο Δημήτρης Ντάρλας της Αθήνας ’90.
  • Ως πιο Βελτιωμένος Παίκτης κερδίζει ο Κωστής Πάνου, ο οποίος πέρυσι αναδείχθηκε ως Rookie της χρονιάς και πλέον αγωνίζεται στην Ισπανία με τη Μόβισταρ.
  • Στην κατηγορία του Καλύτερου Διαιτητή υπήρξε ισοψηφία μεταξύ των Επαμεινώνδα Σταμούλη και Κώστα Ασημακόπουλου και βραβεύονται αμφότεροι.
  • Τέλος, την All Star 5άδα της χρονιάς (Βραβεία «Ευάγγελος Παλάντζας») απαρτίζουν οι: Δημήτρης Θεοφίλου, Ηλίας Μπούσμπουρας, Αντώνης Μάνος, Θωμάς Πάνου, Δημήτρης Ντάρλας.

Οι απονομές θα γίνουν στο πλαίσιο του 3ου Futsal All Star Game. Η ημέρα διεξαγωγής, το κλειστό που θα φιλοξενήσει το 3ο Futsal All Star Game 2014, καθώς και οι παίκτες και οι προπονητές που θα στελεχώσουν τις δύο All Star ομάδες, θα ανακοινωθούν σύντομα. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι οι εμφανίσεις του φετινού Futsal All Star Game, θα είναι χορηγία της Nike.

 

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.