Πρωί-πρωί μάζεψαν τα σπασμένα καθίσματα από το γυμναστήριο

πάγκος ομάδας copy

Μετά το χθεσινό καταγγελτικό άρθρο μας  “Το εγκαταλελειμμένο γήπεδο και οι κερκίδες της ντροπής ….”, όπου με στοιχεία και φωτογραφίες παρουσιάσαμε την ανεπίτρεπτη και επικίνδυνη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Δημοτικό Γυμναστήριο της Αγίας Παρασκευής στην οδό Νότου, είχαμε την πρώτη αντίδραση της Δημοτικής Αρχής.

Σήμερα το πρωί, Σάββατο 3/1/15, ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Σταθόπουλος βρέθηκε στο γυμναστήριο μαζί με εργάτη του Δήμου, ο οποίος ξήλωσε και απομάκρυνε όλα τα σπασμένα και επικίνδυνα καθίσματα.

εργάτης-καθίσματα

Οφείλουμε να εξαίρουμε την άμεση αντίδραση του Δημάρχου και την πρωινή παρουσία του στο γυμναστήριο,  παρόλο που υπάρχουν αρμόδιοι για τον αθλητισμό στην πόλη και θα έπρεπε να αναλάβουν εκείνοι.

ΟΜΩΣ δεν λύθηκε το πρόβλημα.

Εμείς περιμένουμε να δούμε και την άμεση αποκατάσταση των ζημιών (καθίσματα, τζάμια) ώστε να έχουμε έναν ασφαλή αθλητικό χώρο. Εννοείται ότι αυτά δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν σήμερα, αλλά ούτε όμως και στο τέλος της πενταετίας.

κερκίδες χωρίς σπασμένα

Παραλειπόμενα:

1. Προς ενημέρωσή σας το χθεσινό άρθρο έχει κινητοποιήσει τον ευρύτερο αθλητικό χώρο, γιατί εν πρώτης κοινοποιήθηκε από αθλητές και προπονητές της πόλης και στη συνέχεια απασχόλησε πανελλαδικά αθλητικά site και εκπομπές.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι την επόμενη φορά που θα τους απασχολήσουμε ως πόλη, θα είναι για να παρουσιάσουμε ένα γήπεδο ευπρεπές, ασφαλές και αξιοπρόσεκτο.

2. Την ώρα εκείνη έκαναν προπόνηση τα κορίτσια του ΠΗΓΑΣΟΥ και ζήτησαν από το Δήμαρχο να γίνει αλλαγή της ώρας προπόνησης, για να πάρουν την απάντηση αφ’ ενός “θα δούμε” και αφ’ ετέρου “να κοιμάστε νωρίς το βράδυ” !

Αν ήθελε να είναι σωστός και δίκαιος και από τη στιγμή που στην ουσία το θέμα αφορά 2 σωματεία, θα μπορούσε το Σάββατο να δώσει πρωινές ώρες χρήσης στο ένα σωματείο και την Κυριακή στο άλλο.

 

 

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.