Γενική κατακραυγή στο ΔΣ για τις απευθείας αναθέσεις στον ΠΑΟΔΑΠ

Αναξιόπιστη χαρακτήρισε τη Δημοτική Αρχή ο πρ. Δήμαρχος κ. Ζορμπάς κατά την αποψινή συνεδρίαση του ΔΣ γιατί εξαπάτησε τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Νομικού Προσώπου. Ανακοίνωσε δε ότι τα μέλη του δεν θα ξαναδεχθούν για τα επόμενα 4 χρόνια να ψηφιστούν θέματα «δια περιφοράς». (σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου του ΔΣ κ. Βλάχου τα «δια περιφοράς» στερούνται της όποιας νομιμότητας).

Ο δε κ. Γκιζιώτης μίλησε για σοβαρότατο ζήτημα, όπου έγιναν κακοί χειρισμοί και δεν μπορεί να λήξει έτσι παρά να δοθούν εξηγήσεις.

Ο κ. Μουστόγιαννης το καταδικάζει και ζητά από το Δήμαρχο να λάβει συγκεκριμένα μέτρα.

Να μην κουκουλωθεί το θέμα ζήτησε ο κ. Αλεξίου διότι όπως τόνισε υπήρξε μια απαράδεκτη διαδικασία και θα πρέπει να απολογηθούν κάποιοι γι’ αυτή.

 

Μόνο ο ίδιος ο Δήμαρχος κ. Σταθόπουλος βρήκε τις κινήσεις του κ. Παπαμιχαήλ «καθόλα νόμιμες» και ότι προστάτευσε τα συμφέροντα του Οργανισμού, τόσο στην αρχή της συνεδρίασης όσο και κατόπιν της καταδίκης της ενέργειας από το σύνολο της αντιπολίτευσης.

Ο δε κ. Παπαμιχαήλ στην σύντομη απάντηση που έδωσε ήταν εκτός θέματος. Δεν άγγιξε καθόλου τα ερωτήματα: γιατί ενώ γνώριζε τα άφησε όλα στο παραπέντε; Γιατί άλλαξε την εισήγηση αφού είχαν ψηφίσει τα μέλη του ΔΣ εξαπατώντας τους; Αν τα ποσά που αναγράφονται εμπεριέχουν και δική του αμοιβή;

Ο κ. Παπαμιχαήλ καλό θα ήταν να το παίζει ήρωας, εφόσον το θέλει, μέσα όμως στα νομικά πλαίσια, τα οποία λόγω του επαγγέλματός του έπρεπε να γνωρίζει άριστα.

Είναι πλέον κοινό μυστικό τα mail  των εξαπατημένων μελών. Αντί όμως να κλαίγονται μεταξύ τους θα έπρεπε να έχουν τα κότσια και το θάρρος να καταγγείλουν το γεγονός δημόσια και όχι να μετανιώνουν και εξανίστανται εκ του ασφαλούς. Διότι κάτω από αυτές τις συνθήκες η σιωπή δεν είναι «χρυσός»· είναι «λίβανος και σμύρνα». Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε …

Εν πάση περιπτώσει το θέμα θα έρθει στο επόμενο ΔΣ και ελπίζουμε να πάρουμε τις απαντήσεις που κάποιοι σήμερα εμπόδισαν να δοθούν.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.