Το AgiaParaskevi images συμπλήρωσε 3 χρόνια παλεύοντας για την ενημέρωσή σας

3 years images

Φίλες & Φίλοι

Η ιστοσελίδα μας συμπλήρωσε ήδη  3 ολόκληρα χρόνια από τη μέρα που ανέβηκε στο διαδίκτυο, από τη μέρα που ξεκίνησε να προσφέρει τις υπηρεσίες της στους κατοίκους του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς τους αναγνώστες μας και την ευγνωμοσύνη μας για τη στήριξη που μας πρόσφεραν τα 3 αυτά χρόνια. Αυτοί ήταν ο κινητήριος μοχλός για να συνεχίσουμε παρακάμπτοντας τις όποιες δυσκολίες.

Για 3 χρόνια παραμένουμε πιστοί σε όσα είχαμε υποσχεθεί, δηλαδή την έγκυρη, έγκαιρη και αντικειμενική ενημέρωσή σας και εσείς μας περιβάλλετε με την εκτίμηση σας. Καθημερινά κρινόμαστε από εσάς, τους αναγνώστες μας, και όπως δείχνουν τα στατιστικά στοιχεία, επικροτείτε τη δουλειά μας.

Περάσαμε όμορφες στιγμές αλλά και δύσκολες. Δεχτήκαμε πόλεμο (συχνά βρώμικο με χτυπήματα κάτω από τη μέση), δώσαμε και δίνουμε διαρκώς  μάχες. Κρίναμε και επικρίναμε πάντα με στοιχεία. Επαινέσαμε τις σωστές προσπάθειες ακόμα και των “αντιπάλων”. Δεν είπαμε ψέματα.

Σταθήκαμε δίπλα στους συλλογικούς φορείς  και τα αθλητικά σωματεία.

Πετύχαμε η ιστοσελίδα μας να περάσει κι έξω από τα σύνορα της πόλης και να γίνει γνωστή στο Χαλάνδρι, το Γέρακα, την Παλλήνη, το Χολαργό-Παπάγο και σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Το στίγμα μας έφτασε μέχρι την Γαλλία (Saint Brieuc) και  την Αμερική. Σημειώσαμε μεγάλες επιτυχίες, μας πρόσεξαν μεγάλα πανελλαδικής εμβέλειας site και αναδημοσίευσαν ειδήσεις και άρθρα μας. Ρεπορτάζ και εικόνες μας προβλήθηκαν από μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς. Γίναμε χορηγοί επικοινωνίας σε σημαντικές εκδηλώσεις που τράβηξαν την προσοχή πανελλαδικά και προσέλκυσαν στην πόλη μας γνωστά ονόματα της Ελληνικής κοινωνίας.

Μας εμπιστεύτηκαν και εξακολουθούν να το κάνουν πολλοί επαγγελματίες του Δήμου, τους ευχαριστούμε και τους διαβεβαιώνουμε πως θα είμαστε εδώ για να τους στηρίζουμε.

Δημόσια σας ευχαριστούμε όλους για τη συμπαράσταση, τη βοήθεια και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε. Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά και με μεγαλύτερη δημιουργικότητα.

Η δημιουργική ομάδα του AgiaParaskevi images

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.