Κοπή πίτας για την Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας με την παρουσία Κ. Μητσοτάκη, Α. Γεωργιάδη, Γ. Γιακουμάτου κι άλλων δυνατών στελεχών(video)

IMG_4917 copy

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Αγίας Παρασκευής συγκέντρωσε σήμερα τα μέλη της στο κέντρο Da Vinci για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της.

Την κοπή της βασιλόπιτας ευλόγησε ο π. Κων/νος Σαρρής από τον Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής.

IMG_4925 copy

Στην εκδήλωση  ευχήθηκαν και έδωσαν το στίγμα του κόμματος, με τις ομιλίες τους, για τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρ. υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο υφυπουργός Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο πρ. υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, ο πρ. υπουργός Εσωτερικών Γιάννης  Μιχελάκης, επίσης οι βουλευτές Τάνια Ιακωβίδου και  Σοφία Βούλτεψη και ο υποψήφιος βουλευτής & δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Ησαΐας. Τα όσα ειπώθηκαν μπορείτε να τα παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί.

IMG_4947 copy

Επίσης παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος και πολλά άλλα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Β. Αιγαίου Νίκος Κωστόπουλος, ο πρ. Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς, ο επικεφαλής παράταξης Αλέξανδρος Μουστόγιαννης, ο αντιδ/ρχος Γιάννης Σιδέρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Τσιαμπάς, Έφη Καψοκεφάλου, Γιάννης Μπαλτόπουλος, Γιάννης Λογοθέτης, Νάσος Παπασταθάκης, ο πρ. πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ Βασίλης Σάρκουλας και το μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ Σπύρος Παπασπύρος  και αρκετοί πρώην δημοτικοί σύμβουλοι και μέλη τοπικών συλλόγων.

IMG_4913 copy

Την εκδήλωση άνοιξε η πρόεδρος της Τοπικής κ. Κάτια Κορασίδου με ευχές για τη χρονιά και για τις εκλογές σε μια κατάμεστη αίθουσα.

IMG_4933 copy

IMG_5046 copy

IMG_4871 copy

IMG_5002 copy

IMG_4974 copy

IMG_4995 copy


—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.