Πορεία κατοίκων Κοντόπευκου θα πραγματοποιηθεί ενάντια στην κεραία κινητής τηλεφωνίας

newego_LARGE_t_1101_54392691

Την Κυριακή 18/1/2014 και ώρα 12.00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας των κατοίκων Κοντόπευκου του Δήμου Αγίας Παρασκευής Αττικής.

Η πορεία θα ξεκινήσει από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής (Χίου & Δραγατσανίου) και θα καταλήξει στη γωνία των οδών Ολυμπίας και Θήρας , κάτω από το τριώροφο κτήριο όπου η Cosmote θέλει να εγκαταστήσει κεραία κινητής τηλεφωνίας.

«Με αυτόν το ειρηνικό τρόπο θέλουμε να δηλώσουμε ότι είμαστε αντίθετοι στην εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας δίπλα στα σχολεία μας», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η οποία καταλήγει ως εξής:

«Καμία κεραία κινητής τηλεφωνίας πάνω από τα κεφάλια των παιδιών μας. Παρακαλούμε για την ενεργό συμμετοχή σας στην παραπάνω εκδήλωση.

Με εκτίμηση
Η Επιτροπή Κατοίκων Κοντόπευκου»

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.