Να επισημάνουμε το αυτονόητο …

akoniste-tin-pena-sas

Η ιστοσελίδα μας  είναι υποχρεωμένη, για άλλη μια φορά, να υπενθυμίσει κάτι το αυτονόητο.

Ότι δηλαδή  τα ενυπόγραφα κείμενα και  άρθρα που δημοσιεύουμε, εκφράζουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ την άποψη αυτού που τα υπογράφει, που έχει και την ΠΛΗΡΗ ΕΥΘΥΝΗ του περιεχομένου τους. Η ιστοσελίδα, από δημοκρατικό καθήκον, δημοσιεύει τα άρθρα και τα κείμενα από οποιονδήποτε  της στέλνονται (και που δεν έχουν υβριστικό περιεχόμενο), χωρίς λογοκρισία και περικοπές, για να συμβάλει στην αντικειμενικότερη ενημέρωση των αναγνωστών της, έστω και αν δεν συμφωνεί πολλές φορές με τις απόψεις του συγγραφέα τους.

Είναι επίσης αυτονόητο, ότι η ιστοσελίδα δεν μπορεί να γνωρίζει την ακρίβεια και την αλήθεια των γραφομένων στα κείμενα και άρθρα που δημοσιεύει.

Οι παραπάνω επισημάνσεις έγιναν γιατί ορισμένοι, κατά καιρούς και για τους δικούς τους λόγους, επιχειρούν να ταυτίσουν την ιστοσελίδα με πρόσωπα ή καταστάσεις, είτε από άγνοια είτε για να πλήξουν την αντικειμενικότητά της.

«AgiaParaskevi images»

 

 

 

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.