Συγχαρητήρια στο Γιώργο Δημαρά από το Δήμαρχο Αγ. Παρασκευής

Δημαράς Γιώργος 3011

Η εκλογή του συμπολίτη και φίλου Γιώργου Δημαρά στα έδρανα του Ελληνικού Κοινοβουλίου ως βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είναι τιμή για την πόλη και μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Η αντιδικτατορική του δράση, οι αγώνες του για τον Υμηττό, την Αγία Παρασκευή και το περιβάλλον, οι προτάσεις και η δουλειά του ως Περιφερειακού Συμβούλου Αττικής, όπως και η συμμετοχή του στις διεκδικήσεις του Οικολογικού Κινήματος αποτελούν εχέγγυα για μια πετυχημένη πορεία στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Είχαμε την τύχη ο Γιώργος Δημαράς να είναι ιδρυτικό στέλεχος της Αυτοδιοικητικής μας παράταξης και υποψήφιός της. Η «ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγίας Παρασκευής» και εγώ προσωπικά του ευχόμαστε να συνεχίσει τον «αγώνα τον καλό» με όραμα και κέφι και με το μυαλό του συνέχεια στην πόλη μας.

 

ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.