Δήμος Αγίας Παρασκευής: διεκδίκηση υπεξεραιθέντων χρημάτων

xrimata-pazl

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ενημερώνει ότι παριστάμεθα ως Πολιτική αγωγή στη δίκη (που έχει αρχίσει) κατά των εταιρειών Energa Power Trading A.E. και Hellas Power A.E., διεκδικώντας υπεξαιρεθέντα χρήματα που δεν μας αποδόθηκαν ως Δημοτικά Τέλη (ηλεκτροφωτισμού, καθαριότητας, τέλη ακίνητης περιουσίας, φόροι ηλεκτροδοτούμενων χώρων κ.λπ.).

Τα ποσά που διεκδικεί ο Δήμος μας είναι 145.007 ευρώ από την Energa Power Trading A.E. και 89.545 ευρώ από την Hellas Power A.E. Εκπρόσωπός μας στη δίκη είναι η κ. Δ. Μπάτσου, Νομική Σύμβουλος-Δικηγόρος του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

 

ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.