Κοπή της πίτας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και η δημιουργία ενός “εθίμου”

Δημ. βιβλιοθήκη πιτα

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης έκοψε η πρόεδρος κ. Τερψιχόρη Γκιόκα παρουσία των μελών του Δ.Σ., των εργαζομένων και του πρ. Δημάρχου κ. Βασίλη Ζορμπά.

Ο τυχερός της βραδιάς ήταν ο κ. Νάσος Παπασταθάκης, μέλος του Δ.Σ.δημοτική β, γιατί πέτυχε το φλουρί. Θέλησε όμως να μοιραστεί την τύχη του με τους εργαζόμενους, μια αξιέπαινη πράξη που δείχνει ότι η νεολαία έχει ιδέες, αρχές και ήθος.

Πρόταση του κ. Παπασταθάκη ήταν να δημιουργηθεί ένα “έθιμο” στη Δημοτική Βιβλιοθήκη και το αντίτιμο του φλουριού να είναι κάποια άδεια στους υπαλλήλους της Βιβλιοθήκης. Η πρόταση έγινε δεκτή από το ΔΣ και μετά από κλήρο που τράβηξε ο ίδιος, δόθηκε άδεια μιας ημέρας σε 2 υπαλλήλους.

Ο Δήμαρχος κ. Σταθόπουλος, όπως πληροφορηθήκαμε, έφτασε καθυστερημένος μετά από περίπου μία ώρα και έφυγε σχεδόν αμέσως.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.