Με μεγάλη προσέλευση και κέφι έκοψαν την πίτα τους οι Σπουδαστές των Εργαστηρίων Τέχνης

IMG_5899 copy

Σε ένα φιλόξενο χώρο με πολίτικη κουζίνα, στο εστιατόριο “Τζιέρι”* στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής, ο Σύλλογος Σπουδαστών Εργαστηρίων Τέχνης του Δήμου έκοψε την βασιλόπιτα για να ευχηθεί στα μέλη του ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2015.

Η προσέλευση των μελών και των φίλων του συλλόγου ξεπέρασε το αναμενόμενο και πολύ σύντομα επικράτησε το αδιαχώρητο στην αίθουσα του καταστήματος. Όμως όλοι οι καλοί χωράνε και όταν υπάρχει καλή διάθεση βρίσκονται και λύσεις. Με πολύ κέφι συνεχίστηκε η βραδιά και γι’ αυτό φρόντισαν τα μέλη του ΔΣ και η πρόεδρος κα Νικολέττα Μπελεχρή – Κυριάκου.

IMG_5820 copy

Τον Δήμαρχο εκπροσώπησε ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Σωτήρης Παπαμιχαήλ, ο οποίος έδωσε τις ευχές του και δήλωσε την αμέριστη στήριξη του Πολιτιστιού Οργανισμού προς τα Εργαστήρια Τέχνης.

IMG_5859 copy

Ευχές έδωσε και ο πρώην Δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς, έκανε όμως μεγάλη εντύπωση η δήλωσή του ότι στήριζε και στηρίζει τα εργαστήρια, αλλά αν θέλουν να προχωρήσουν μπροστά , γιατί πραγματικά κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια, να φροντίσουν να μην επανέλθουν  στο χώρο άτομα που αντί να προσφέρουν στήριξη κοίτάζουν το προσωπικό τους συμφέρον όπως είχε γίνει το 2011! Σε τέτοια περίπτωση δήλωσε ότι θα είναι αντίθετος.

Η δήλωση αυτή του κ. Ζορμπά έγινε αποδεκτή σχεδόν από όλους τους παρεβρισκόμενους.

IMG_5885 copy

Μετά τις ευχές την βασιλόπιτα έκοψαν μαζί η πρόεδρος κ. Μπελεχρή, ο κ. Παπαμιχαήλ και ο κ. Ζορμπάς και το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι αργά με ζωντανή μουσική, καλό φαγητό και κρασί.

IMG_5849 copy

* ΤΖΙΕΡΙ: είναι ένας ζεστός και φιλικός χώρος στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής με άρωμα ανατολής και γεύση Πολίτικη. Κεμπάπ, λεχματζούν, ιτσλί κιοφτέ και ψητό σουβλάκι με μυστική οικογενειακή συνταγή.

— Και εξακολουθούμε να στηρίζουμε τα τοπικά καταστήματα.

IMG_5823 copy

IMG_5833 copy

 

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.