Κ. Κρητικίδης – Γ. Μυλωνάκης καταγγέλλουν το Β. Γιαννακόπουλο για ανευθυνότητα

Με κοινή δήλωσή τους

“…η θέση του επικεφαλής είναι μία θέση ιδιαίτερης ευθύνης αφού, καλώς ή κακώς, οι δημόσιες τοποθετήσεις του κατά τεκμήριο θεωρείται ότι εκφράζουν συνολικά την παράταξη.” (και όχι τον εαυτό του)

Μυλωνάκης-Κρητικίδης

Η βιασύνη του επικεφαλής της παράταξής μας, Βασίλη Γιαννακόπουλου να εκφράσει προσωπικές του απόψεις σε θέματα κεντρικής πολιτικής, μονο ερωτηματικά προκαλεί, χωρίς προηγουμένως να έχει θέσει παρόμοια ζητήματα σε κανένα όργανο της παραταξης ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ, ουτε στη δημοτικη ομαδα.

Είναι γνωστό ότι η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ είναι μια ανεξάρτητη αυτοδιοικητική και υπερκομματική κίνηση. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι απολίτικη. Άλλωστε, τα περισσότερα στελέχη της είναι ενεργά μέλη της τοπικής κοινωνίας, συμμετέχοντας σε διάφορους τοπικούς φορείς και συλλόγους της πόλης μας.

Εκεί ακριβώς έγκειται και η δύναμή της, στο ότι στους κόλπους της συνθέτονται απόψεις και δυνάμεις που προέρχονται από διαφορετικούς ιδεολογικούς ή κομματικούς χώρους με κοινό στόχο το καλό της Αγίας Παρασκευής.

Ωστόσο, η θέση του επικεφαλής είναι μία θέση ιδιαίτερης ευθύνης αφού, καλώς ή κακώς, οι δημόσιες τοποθετήσεις του κατά τεκμήριο θεωρείται ότι εκφράζουν συνολικά την παράταξη.

Ως εκ τούτου, θεωρούμε υποχρέωση και καθήκον μας να επισημάνουμε πως πρωτοβουλίες που έρχονται σε ευθεία σύγκρουση με τις ιδρυτικές θέσεις και αρχές της παράταξης, θα πρεπει πρωτα να συζητούνται στα αρμόδια οργανα.

 

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Κώστας Κρητικίδης                                               Γιάννης Μυλωνάκης

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.