Ο Σύλλογος “Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός” έκοψε τη βασιλόπιτα σε κατάμεστη αίθουσα

Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός-πίτα-2015γ

Κοπή βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο χώρο του πολιτιστικού πάρκου “Στ. Κώτσης”. Ο Θρησκευτικός Μορφωτικός Εκπολιτιστικός & Φιλανθρωπικός Σύλλογος “Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός” μετά το πέρας της Κυριακάτικης λειτουργίας στον ομόνυμο Ιερό Ναό, συγκέντρωσε τα μέλη του στο Πνευματικό Κέντρο “Πρωτοπρεσβύτερος Πίνδαρος Ζερβούλης”.

Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός-πίτα-2015α

Σε κατάμεστη αίθουσα ο εφημέριος του Ναού πατήρ Αθανάσιος Λαγουρός ευλόγησε τη βασιλόπιτα και έκοψε το πρώτο κομμάτι.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αντώνης Μαυράκης χαιρέτησε τους παριστάμενους και έκανε μια αναφορά στη δύσκολη σημερινή κατάσταση της χώρας.

Ο Δήμαρχος κ. Σταθόπουλος μίλησε για τον άξιο Σύλλογο που έχει επιτύχει από μόνος του και χωρίς βοήθεια έχει διαμορφώσει τον Ιερό Ναό και το Πνευματικό Κέντρο. Αναφέρθηκε επίσης και στο ΦΕΚ που περιμένει για να εξετάσει τι αλλαγές ή μετατροπές μπορούν να γίνουν στο χώρο του πολιτιστικού πάρκου.

Εκ μέρους του πρώην Δημάρχου κ. Ζορμπά μίλησε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Βασίλης Σάρκουλας. Έδωσε τις ευχές του, μίλησε για το έργο του Συλλόγου και ζήτησε να είμαστε ενωτικοί λόγω των δύσκολων συγκυριών που περνά η χώρα μας.

Ο πρ. Δήμαρχος κ. Γιαννακόπουλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το σύλλογο και έκανε χιούμορ στον Δήμαρχο για το ότι φορούσε γραβάτα φτιάχνοντας τη διάθεση όλων στην αίθουσα. Σημαντική ήταν και η δήλωση του ότι ακούγοντας σήμερα τη λέξη “μνημόνιο” σκεφτόμαστε την άσχημη κατάσταση της χώρας και τα δεινά που περνάει, όμως παλιότερα τη λέξη αυτή του την ανέφερε ο καλός του φίλος Σπύρος Παπασπύρος λέγοντας να κάνουν ένα “μνημόνιο” συνεργασίας με το σύλλογο. Συμπληρώνοντας είπε ότι κάποια στιγμή η λέξη αυτή πρέπει να γίνει πάλι ευήκοη.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν αρκετοί δημοτικοί παράγοντες, αλλά ως επί το πλείστον απλοί πολίτες μέλη ή μη του Συλλόγου που τον τίμησαν με την παρουσία τους.

Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός-ΔΣ-πίτα-2015β

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.