Τα μέλη του «Σύνδεσμου Εφέδρων Αξιωματικών Αν. Αττικής» σε συνάντηση με τον Δήμαρχο

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

ΦΩΤΟ ΕΦΕΔΡΟΙ-ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Τον Δήμαρχο Αγ. Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο συνάντησαν την Παρασκευή 6-2-2015, ο Πρόεδρος Θεόδωρος Μπριάνης και τα μέλη του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία: «Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Αν. Αττικής» (ΣΕΑΝ), Ευάγγελος Θεοδοσόπουλος, Αντιπρόεδρος, Ευάγγελος Κούρκουλος Γ.Γ., Μιχαήλ Φιλιππίδης Έφορος, Δημήτριος Πετεινάρας, Γεώργιος Μιχαήλ και Θεόδωρος Ηλιόπουλος.
Τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΑΝ ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για την δραστηριότητά τους, η οποία επεκτείνεται, βάσει νόμου, πέραν των καθαρά Εφεδρικών ζητημάτων και σε θέματα εθελοντισμού και πολιτιστικής δραστηριότητας, οπότε δίνεται η δυνατότητα συνεργασίας με τους Δήμους και κυρίως με τον Δήμο Αγ. Παρασκευής που έχει επιλεγεί από τον νομοθέτη ως έδρα των Εφέδρων Αξιωματικών όλης της Ανατολικής Αττικής και των προαστίων της πρώην Νομαρχίας Αθηνών. «Είμαστε παρόντες και πρόθυμοι για ό,τι μας ζητηθεί από τον Δήμο», δήλωσαν χαρακτηριστικά οι Έφεδροι. Από την πλευρά του ο Δήμαρχος αφού άκουσε με μεγάλο ενδιαφέρον τους Έφεδρους Αξιωματικούς, την δραστηριότητα των οποίων παρακολουθεί εδώ και πολλά χρόνια, δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη του, ευχαριστώντας τους για την χρήσιμη και ουσιαστική συνεργασία που είχαν. Τέλος, οι δυο πλευρές, συζήτησαν για τις προσεχείς εκδηλώσεις του ΣΕΑΝ στις 8-3-2015 στην Αγ.Παρασκευή και στις 5-4-2015 στο Μαρούσι, τις αρχαιρεσίες του Συνδέσμου στις 22-3-2015 και ιδιαιτέρως για την συνδιοργάνωση του 3ου Δρόμου Ζωής που αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη μας αναδεικνύοντας το βουνό μας, τον Υμηττό.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο                                                               Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Θ. ΜΠΡΙΑΝΗΣ                                                              Ε. ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.