Επιστολή διαμαρτυρίας του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ Mythical

olympiada-salas

Καταγγέλλουμε το Αθλητικό Σωματείο Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ διότι την Κυριακή 8/2/2015 και ώρα 9:30πμ, όρισε αγώνα βόλλεϋ σε πρωτάθλημα εκτός συναγωνισμού στο Δημοτικό Γυμναστήριο της οδού Νότου, σε ώρα  που είχε οριστεί από τον ΠΑΟΔΑΠ για χρήση του  σωματείου ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Mythical (9:30 – 11:30). Αποτέλεσμα η ομάδα προτζούνιορς της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ να χάσει την προπόνησή της, αφού αναγκάστηκε να αποχωρήσει για να μην δημιουργηθεί  επεισόδιο.
Και αυτό έγινε χωρίς προηγουμένως το σωματείο του ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ να έχει πάρει άδεια από τον Αθλητικό Οργανισμό για να χρησιμοποιήσει το γήπεδο την συγκεκριμένη ώρα ή να έχει έρθει σε συνεννόηση με το σωματείο μας.
Σε προσωπική επικοινωνία που είχα με τον πρόεδρο του ΠΗΓΑΣΟΥ κ. Αντωνίου δεν μου δόθηκαν πειστικές απαντήσεις.
Ήταν μια κίνηση απαράδεκτη και δηλώνουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε να γίνει η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ σάκος του μποξ για κανέναν.

 

Ο πρόεδρος του ΔΣ

Γιάννης Πάνου

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.