Απάντηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ στην ανακοίνωση του ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ

ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

olympiada-salas

Μετά την ανακοίνωση του Αθλητικού Συλλόγου ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ είμαστε υποχρεωμένοι να επανέλθουμε και να απαντήσουμε στους Διοικούντες του.

Α) Κύριοι ο αγώνας προηγείται της προπόνησης, όταν αυτός έχει ορισθεί στην ώρα στην οποία σας έχει παραχωρήσει ο Οργανισμός Άθλησης και όχι ένα τέταρτο πριν τελειώσει έτσι ώστε έντεχνα να κάνετε κατάλυψη αυθαίρετα την ώρα που έχει παραχωρηθεί στο Σύλλογό μας.

Β) Τις  ώρες 9:30 – 11:30 υπάρχουν αγώνες πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Ένωσης Σάλας από την 1/10/2014 στην κατηγορία των προ τζούνιορ και προπόνηση και παιχνίδι των μπαμπίνι (παιδιά από 4 μέχρι 8 ετών).

Χωρίς να έχετε εξασφαλίσει γήπεδο και ώρες αγώνα για τις 2 ομάδες σας εκτός συναγωνισμού που δηλώσατε τώρα το Φεβρουάριο του 2015 και χωρίς παραχωρητήριο από τον Οργανισμό Άθλησης για τους συγκεκριμένους αγώνες, με το έτσι θέλω και παράνομα κάνετε κατάλυψη ώρας του Συλλόγου μας.

Για το λόγο αυτό καλούμε τον Οργανισμό Άθλησης να τηρηθεί το πρόγραμμα που έχει αποφασιστεί από της 11/9/2014 με Αρ. 455.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Γιάννης   Πάνου

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.