Έγινε η πρώτη διαδραστική ομιλία-συζήτηση του Συλλόγου Γονέων των Παιδικών Σταθμών

cropped-cropped-sgpsagparlogo18

Την Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015, στο Σχολείο Κωφών και Βαρηκόων, εγκαινιάσαμε τον κύκλο των σεμιναρίων για τους γονείς μας πραγματοποιώντας την πρώτη διαδραστική ομιλία-συζήτηση με τον λογοπαιδικό κύριο Κωστόπουλο Γεώργιο.
Εκεί μάθαμε για την εξέλιξη του λόγου των παιδιών και τις δεξιότητες που πρέπει να έχουν κατακτήσει από την ηλικία του ενός έτους μέχρι και την ηλικία των πέντε ετών. Ενημερωθήκαμε για τις διάφορες διαταραχές του λόγου που μπορούν να παρουσιαστούν σε αυτές τις ηλικίες αλλά και τα συμπτώματα που πρέπει να μας αφυπνίσουν και να μας κάνουν να απευθυνθούμε σε κάποιον ειδικό.

Τέλος, είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε τις ανησυχίες που έχουμε για τα παιδιά μας και να δεχτούμε συμβουλές από τον ειδικό.
Σας διαβεβαιώνουμε πως θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες ομιλίες, ώστε να αποκτήσουμε περισσότερες γνώσεις αλλά και ετοιμότητα και ψυχραιμία για να αντιμετωπίζουμε πιο αποτελεσματικά τις δυσκολίες που μπορεί να εμφανιστούν στο μεγάλωμα των παιδιών μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.