Αρχική ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΒΟΛΛΕΪ Άλλη μια εύκολη νίκη για την Παλλήνη

Άλλη μια εύκολη νίκη για την Παλλήνη

IMG_6920 copy

Ένας ακόμα νικηφόρος αγώνας έφερε τις κορασίδες της Παλλήνης στην 1η θέση της βαθμολογίας στη β’ φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΠΑΑΑ. Μετά από 6 αγωνιστικές, 5 συνεχόμενες νίκες και εκμεταλλευόμενη το ρεπό της ΑΕΚ, η ομάδα του ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ-1 φιγουράρει στην κορυφή.

10994821_10200330220176175_428381070_n

Αντιμετωπίζοντας χθες εντός έδρας, στο κλειστό της Κάντζας, τον ΑΟ ΠΗΓΑΣΟ Αγίας Παρασκευής πήρε το προβάδισμα και το σκορ με 3-0 σετ.

ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗ-1 – ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ” ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ” -1               3 – 0

IMG_6959 copy

Τα σετ ξεκίνησαν με σίγουρη υπεροχή της Παλλήνης που οδήγησε το σκορ στο 25-14. Τα πράγματα όμως δυσκόλεψαν στη συνέχεια όταν στο 2ο σετ ο ΠΗΓΑΣΟΣ είχε το προβάδισμα για αρκετή ώρα και οι δύο ομάδες κινούνται  πόντο-πόντο. Τα κορίτσια της Παλλήνης όμως βρήκαν ξανά το ρυθμό τους, διόρθωσαν τα λάθη τους, αντέστρεψαν τους όρους και νίκησαν με 25-20. Το 3ο σετ ήταν σαφώς ομαλότερο, όπου η Παλλήνη έδειξε ότι δεν μπορεί να απειληθεί παρά την προσπάθεια του Πηγάσου. Δυνατά και έξυπνα καρφιά, με καλή άμυνα οδήγησαν στο 25-21.

Μεγάλη πρόκληση ο επόμενος αγώνας (Κυριακή 1/3/15, 18:30μμ) όπου η ομάδα θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο κλειστό της Ν. Φιλαδέλφειας.

IMG_7023 copy

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων στον χθεσινό αγώνα:

Για την ΠΑΛΛΗΝΗ:

Προπονητής: Δημήτρης Γιαμαλής

Παίκτριες: Ράντου Δήμητρα, Πατσιλίβα Μαρία (λ),  Παπαδοπούλου Κωνσταντίνα, Παλαμάρη Ειρήνη (Α), Οικονόμου Βίκυ, Χουδάλη Αναστασία, Ιωάννου Ουρανία , Κόκκινου Φωτεινή, Μαντοπούλου Αντιγόνη, Καρυδάκη Κωνσταντίνα, Πουρνάρα Εύα, Παπαστεφάνου Γεωργία.

Για τον ΠΗΓΑΣΟ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ:

Προπονητής: Γιάννης Παύλου

Παίκτριες: Μωραΐτη Αγγελική, Γκίκα Νεφέλη (Α), Χεινοπώρου Βερονίκη, Λιβιεράτου Νεφέλη, Καλοκαιρινού Μαρία-Χριστίνα, Παπανικολάου Αναστασία, Παπανικολάου Μαρία, Ανδριοπούλου Γεωργία, Κοτσαρίδου Ζωή, Κοντού Άννα (λ), Ματζάνα Μαρία, Ασπρουδή Μαρία.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καλπιάς Βαγγέλης και Καρατζογλίδου Σοφία.

IMG_7044 copy

IMG_6991 copy

IMG_7055 copy

IMG_6907 copy

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.