Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε η ΣΑΝΤΑ στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

IMG_7130 copy

Μια εκδήλωση με κοινωνική ευαισθησία αποδείχθηκε η κοπή της πίτας του ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, του σωματείου ποδοσφαίρου στην αίθουσα του Κωφών & Βαρηκόων. Η κοπή της πίτας έγινε παρουσία του προέδρου κ. Δημήτρη Μανιάτη, του ΔΣ, των αθλητών, πολλών φίλων, χορηγών και πολιτικών παραγόντων της πόλης.

IMG_7134 copy
Ενώ όλοι ξεκινούν με χαιρετισμούς και ευχές ο γεν. γραμματέας κ. Πάνος Κοσκινάς μίλησε για συνεισφορά – ευαισθησία – αλληλεγγύη – υποστήριξη – ανιδιοτέλεια – εθελοντισμό.
Λέξεις που, όπως είπε, στα χρόνια της έντονης κρίσης που περνά η χώρα μας, αποκτούν το πραγματικό τους νόημα μέσα από την εθελοντική προσφορά κάποιων συμπολιτών μας που στηρίζουν τις κοινωνικές δομές του Δήμου. Γι’ αυτό το σωματείο της ΣΑΝΤΑ τίμησε την υπεύθυνη του Κοινωνικού Μαγειρείου κ. Ντίνα Μανωλοπούλου και στο πρόσωπό της τίμησε όλους τους εθελοντές που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για τη στήριξη των κοινωνικών δομών και για τη βοήθεια και ανακούφιση ατόμων που η κρίση τους έπληξε πιο βαριά από άλλους.

IMG_7158 copyΒράβευση της κ. Ντίνας Μανωλοπούλου

Επίσης ανακοίνωσε ότι το σωματείο τις δύο εβδομάδες πριν τη Μ. Εβδομάδα θα συγκεντρώσει τρόφιμα και φάρμακα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο & Φαρμακείο.
Ακολούθως μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται για μια αξιοπρεπή παρουσία και τις επιτυχίες όλων των τμημάτων στο ποδόσφαιρο.
Αναφέρθηκε στο γήπεδο του «Σταύρος Κώτσης» το οποίο θεωρούν δεύτερο σπίτι και το οποίο χρειάζεται επειγόντως αναστήλωση και σοβαρή ανακαίνιση. Το σωματείο στηρίζει τα αιτήματα των γονέων για ασφάλεια, υγιεινή και στοιχειώδης συνθήκες αναμονής και ευχαρίστησε την προηγούμενη Διοίκηση για την τοποθέτηση των κερκίδων.

IMG_7249 copyΒράβευση κ. Παναγιώτη Κουλουμέντα

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με σύντομους χαιρετισμούς και βραβεύσεις των χορηγών (Κοφινάς, Φαραντούρης και Μακρυπόδης καθώς και τα καταστήματα Market in) και ατόμων που ξεχώρισαν. Πέραν της κ. Μανωλοπούλου βραβεύτηκαν ο κ. Γαυρίλος Παπαδόπουλος ο οποίος υπήρξε ποδοσφαιριστής, παράγοντας και ο μακροβιότερος Γεν. Γραμματέας του ΔΣ της ΕΠΣΑ, Αγιοπαρασκευιώτης και μέλος της ΣΑΝΤΑ, ο Γιάννης Γιαννόγλου ποδοσφαιριστής της ΣΑΝΤΑ, μέλος του ΔΣ και ο οποίος υλοποίησε την ιδέα της δημιουργίας της γυναικείας ομάδας και ο Παναγιώτης Κουλουμέντας Αγιοπαρασκευιώτης ορθοπεδικός χειρ/γος, αθλίατρος με εξειδίκευση στην αντιμετώπιση αθλητικών κακώσεων, πρ. επικεφαλής του ιατρικού team της ΠΑΕ ΠΑΟ, που προσέφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του σε αθλητές του συλλόγου.

IMG_7237 copyΑπονομή κυπέλλου στη γυναικεία ομάδα

Τιμήθηκε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και την άνοδο στη Β΄ Εθνική.

IMG_7260 copyΒράβευση κ. Νίκο Κοφινά

Ο Δήμαρχος κ. Σταθόπουλος ενημέρωσε ότι θα μπορούν να γίνουν αλλαγές στο «Σ. Κώτσης» αφού έρθει το ΦΕΚ, μίλησε για το γήπεδο και τις επισκευές που πρέπει να γίνουν. Χαρακτήρισε τη ΣΑΝΤΑ ως ιστορικό σωματείο με μεγάλη παράδοση στο οποίο ο ίδιος διατέλεσε συνπρόεδρος και αντιπρόεδρος, με άψογη συμπεριφορά της ομάδας που δεν κατηγορήθηκε ποτέ για τίποτα. Σύντομα δήλωσε θα δοθούν τμηματικά επιχορηγήσεις τώρα που υπάρχει ο προϋπολογισμός του ΠΑΟΔΑΠ. Η ΣΑΝΤΑ, τόνισε, θέλει μεγαλύτερη στήριξη και η Δημοτική Αρχή χρωστάει να κάνει πράγματα, πολλά από τα οποία θα γίνουν την επόμενη χρονιά.
Ο πρ. Δήμαρχος κ. Ζορμπάς αφού ευχήθηκε, είπε ότι ο σύλλογος μεγάλωσε άρα θα πρέπει ο Δήμος να τον βοηθήσει περισσότερο. Έδωσε συγχαρητήρια στο σύλλογο που τίμησε την κ. Μανωλοπούλου και αναφέρθηκε στη δημιουργία και λειτουργία των Κοινωνικών Δομών επί διοίκησής του, το οποίο αποτέλεσε το μεγαλύτερο έργο και είναι περήφανος γι’ αυτό.

IMG_7275 copyΒράβευση κ. Δημήτρη Φαραντούρη

Ο πρ. Δήμαρχος κ. Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στην καλή δουλειά που γίνεται στο σωματείο και επισήμανε την παρουσία του μεγάλου αριθμού παιδιών στην εκδήλωση. Τόνισε τη μεγάλη σημασία του αθλητισμού παράλληλα με τα μαθήματα του σχολείου. Για μία ακόμα φορά τράβηξε την προσοχή όταν είπε το παράπονό του, ότι ο Γιάννης Μυλωνάκης (πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού επί Γιαννακόπουλου) βρίσκεται στα δικαστήρια επειδή έδωσε το γήπεδο προς χρήση και δεν εισέπραξε από την ομάδα τα 10.000€ και του έγινε μήνυση. Φαντάζεται, συμπλήρωσε, πως η Δημοτική Αρχή θα τον στηρίξει. Δήλωσε τη συμπαράστασή του στο ποδόσφαιρο και μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο και ευχήθηκε καλή δύναμη.

IMG_7143 copy

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.