Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η “Ημέρα Σταδιοδρομίας” των φροντιστηρίων ΥΠΟΔΟΜΗ

υποδομή ημ. σταδιοδρομίας 6

Το Σάββατο 14 Μαρτίου , τα φροντιστήρια Υποδομή , πραγματοποίησαν , για 7η συνεχόμενη χρονιά , την καθιερωμένη εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού:


“ΗΜΕΡΑ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ”,
στην αίθουσα «Μίκης Θεοδωράκης» , στο Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού, σε συνεργασία με την “Orientum – Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας”.


Σε μια κατάμεστη , από γονείς και μαθητές αίθουσα , ο εισηγητής Σπύρος Μιχαλούλης , κράτησε για τέσσερις περίπου ώρες , αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού , ενώ κατά τη διάρκεια της παρουσίασης απάντησε σε πολλές ερωτήσεις που τέθηκαν από τα παιδιά .

υποδομή ημ. σταδιοδρομίας 2
Στο διάλειμμα της εκδήλωσης έγινε και η κοπή της πίτας των Φροντιστηρίων Υποδομή και οι τυχεροί μαθητές παρέλαβαν τα δώρα τους από τη Διεύθυνση Σπουδών.

υποδομή ημ. σταδιοδρομίας 5
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι περισσότεροι από τους διδάσκοντες καθηγητές της ‘Υποδομής’ .

Φροντιστήρια

Υποδομή

υποδομή ημ. σταδιοδρομίας 4

 

υποδομή ημ. σταδιοδρομίας 3

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ images: Σε συνομιλία που είχαμε αργότερα με μαθητές των Φροντιστηρίων “Υποδομή”, μαθητές ιδίως της Α΄Λυκείου, μας είπαν ότι ήταν μια σημαντική, χρήσιμη και διαφωτιστική εκδήλωση. Είχαν την ευκαιρία να ρωτήσουν για τις σχολές και τα Πανεπιστήμια που τους ενδιαφέρουν, για τον κλάδο που επιθυμούν να ακολουθήσουν και μπόρεσαν να λύσουν πολλές απορίες που είχαν για διαδικαστικά θέματα.

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.