Ο Σύλλογος Τσακού στο Δημαρχείο του Χολαργού για τον λόφο της περιοχής

χολαργοσ_λοφος

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τσακού κος Βασίλειος Σαββίδης συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου κον Δημήτριο Μπεθάνη και τον Γραμμματέα κον Τάσο Μίχα επισκέφθηκαν τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητος και Οικολογίας του Δήμου Χολαργού – Παπαγού κον Αθανάσιο Αυγουρόπουλο με αποκλειστικό θέμα συζήτησης την συντήρηση και την προστασία του Λόφου Τσακού.
Αφορμή για την συνάντηση ήταν το έγγραφο που είχε στείλει προ ημερών ο Σύλλογος στον Δήμο του Χολαργού και με το οποίο εξέφραζε εντόνως τις ενστάσεις του για τον τρόπο που διαχειρίζεται ο Δήμος Χολαργού την περιοχή κάτω από το Λόφο. Συγκεκριμένα το έγγραφο ανάφερε ότι η περιοχή κατακλύζεται πολλές φορές από κλαδιά και μεγάλου όγκου σκουπίδια τα οποία πέραν από ότι θεωρούνται επικίνδυνα για την δημόσια υγεία αποτελούν και αιτία εκδήλωσης πυρκαγιάς. Μάλιστα, κατά την συγκομιδή τους σηκώνεται σκόνη η οποία μόνο επιβλαβής μπορεί να θεωρηθεί για τους περιοίκους όπως και η δυσοσμία που αναδύεται από εκεί.
Ο αντιδήμαρχος από την πλευρά του ευχαρίστησε τον Σύλλογο για την ευαισθησία του και εξέφρασε την χαρά του για την γνωριμία του αφού είχε γίνει δέκτης πολλών θετικών σχολίων για τη δράση του Συλλόγου. Για την καταγγελία υποστήριξε ότι ο όγκος των κλαδιών δεν είναι τόσο μεγάλο μιας και η συγκομιδή γίνεται δύο φορές εβδομαδιαίως, η δυσοσμία υφίσταται αλλά σε περιορισμένη έκταση και ότι σκουπίδια δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθούν στο συγκεκριμένο χώρο μιας και η διαλογή γίνεται πολύ αυστηρά. Αν όμως κάτι από όλα αυτά δεν ισχύει κάλεσε τον Σύλλογο να αντιδράσει ακόμα και με πιο έντονο τρόπο.
Η συνάντηση έκλεισε με ευχές για αμοιβαία συνεργασία κυρίως κατά την διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου καθώς και για αίσια έκβαση του θέματος της οριοθέτησης των συνόρων των δύο δήμων το οποίο αγγίζει ολόκληρη την περιοχή του Τσακού και φυσικά της Αγίας Παρασκευής.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ο Πρόεδρος                                        Ο Γραμματέας

Β. Σαββίδης                                              Αν. Μίχας

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.