Τα αποτελέσματα των εκλογών του Συνδέσμου Εφέδρων Αξ/κων Αν. Αττικής

Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Αν. Αττικής που πραγματοποιήθηκε σήμερα από τις 10:00 έως τις 18:00 για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Μετά την καταμέτρηση των ψήφων εκλέγονται με αλφαβητική σειρά οι:

SEAN simaia copyΒαβουγιός Παναγιώτης

Θεοδοσόπουλος Ευάγγελος

Καρκάνης Αθανάσιος

Κούρκουλος Ευάγγελος

Μιχαήλ Γεώργιος

Μπριάνης Θεόδωρος

Πετεινάρας Δημήτριος

Ρίζος Λουκάς

Φιλιππίδης Μιχαήλ

Πρώτος επιλαχών ο  Αλέξανδρος Χονδρογιάννης.

Εκλέκτορες για την ΑΠΟΕΑ οι Θεόδωρος Μπριάνης και Μιχαήλ Φιλιππίδης.

 

Τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015, στις 19:00μμ θα συνέλθουν οι 9 εκλεγμένοι στα γραφεία του συνδέσμου για να συσταθούν σε σώμα.

 

 

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.