Διενεργούνται τώρα οι εκλογές του Συνδέσμου Εφέδρων Αξ/κων Αν. Αττικής

Εκλογές ΣΕΑΝ 22-3-15Στη φωτογραφία διακρίνονται οι: Θ. Μπριάνης, Ε. Θεοδοσόπουλος, Ε. Κούρκουλος, Μ. Φιλιππίδης, Γ. Μιχαήλ, Δ. Πετεινάρας και Α. Καρκάνης.

Πραγματοποιούνται αυτή την ώρα οι εκλογές του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Αννατολικής Αττικής για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και εκλεκτόρων για το Δ.Σ. της ΑΠΟΕΑ (Ανώτατη Πανελλήνια Ομοσπονδία Εφέδρων Αξιωματικών).

Από τα γραφεία του συνδέσμου έχουν περάσει πολλά μέλη και μέχρι πριν δύο ώρες (περίπου 11:00πμ) είχαν ψηφίσει 70 μέλη. Μεταξύ αυτών ο πρ. πρόεδρος του ΣΕΑΝ κ. Νίκος Καψωμενάκης, ο οποίος βραβεύτηκε προ ημερών από τον ΣΕΑΝ για την προσφορά του και ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Λαυρίου κ. Δημήτρης Λουκάς.

Καψωμενάκης- εκλογές ΣΕΑΝ 22-3-15Νικόλαος Καψωμενάκης

Η διεξαγωγή των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη των 9 μελών του Δ.Σ. ξεκίνησε στις 10:00πμ και θα συνεχιστεί έως τις 18:00μμ στα γραφεία του συνδέσμου Αγ. Ιωάννου 73 στην Αγία Παρασκευή.

Ο Σύνδεσμος αριθμεί 850 μέλη και το γραφείο της Αγίας Παρασκευής αποτελεί έδρα του ΣΕΑΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ.

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.