Έγινε σήμερα η Διοικητική παραλαβή του Παιδικού Σταθμού στα Πευκάκια

παιδ copy

Αφού πέρασε από σαράντα κύματα (όπως σχεδόν κάθε δημόσιο έργο) ο νέος ιδιόκτητος Βρεφονηπιακός Σταθμός στα Πευκάκια παραλήφθηκε σήμερα, Παρασκευή 3/4/2015, σύμφωνα με το άρθρο 72 του Ν. 3669/2008.

Σύμφωνα με τις εξαγγελίες του Δημάρχου αμέσως μετά το Πάσχα θα γίνει η μεταφορά, η εγκατάσταση και θα ξεκινήσει η λειτουργία του σταθμού.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο κτίριο που κοσμεί την περιοχή, πληρεί όλες τις προϋποθέσεις και πάνω απ’ όλα είναι ιδιοκτησίας του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Η κατασκευή του ξεκίνησε μετά από έντονες και σοβαρές προσπάθειες της προηγούμενης Διοίκησης  και η θεμελίωση έγινε το 2013 από τον τότε Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά.  Η κατασκευή του πραγματοποιήθηκε εξ’ ολοκλήρου με χρηματοδότηση από τα προγράμματα ΕΣΠΑ. Παρόλο που υπέστη πολλές καθυστερήσεις και αναβολές στην παράδοση, αποτελεί ένα συν για το Δήμο, ο οποίος θα γλιτώσει τα ενοίκια τουλάχιστον δύο παιδικών σταθμών.

20140830_093408-copy

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.