Η ΑΕΑΠ πέτυχε τη διεξαγωγή του Final Four Παίδων της ΕΣΠΑΑΑ στην Αγία Παρασκευή

espaaa-aeap

Ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός θα λάβει χώρα στην πόλη της Αγίας Παρασκευής μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα.

Μετά από ενέργειες του αθλητικού σωματείου της Αθλητικής Ένωσης Αγίας Παρασκευής (ΑΕΑΠ) στο κλειστό γυμναστήριο της οδού Νότου θα πραγματοποιηθεί το Final Four Παίδων της ΕΣΠΑΑΑ. Μετά από αίτηση του προέδρου της ΑΕΑΠ κ. Γιώργου Πετράκη και του Δ.Σ., η Ένωση Πετοσφαίρισης Αθήνας & Ανατολικής Αττικής (volley) συμφώνησε ώστε ο τόπος διεξαγωγής να είναι η Αγία Παρασκευή.

Το Final Four θα διεξαχθεί την Μεγάλη Τρίτη και τη Μεγάλη Τετάρτη και οι ομάδες παίδων που θα συμμετάσχουν είναι η ΑΕΑΠ, ο Πανερυθραϊκός ΑΣ, το Κολλέγιο Αθηνών και ο  ΑΟΝ Βύρωνα. Οι αγώνες θα γίνουν στις 17:30μμ και 19:30μμ και αύριο, Κυριακή 5/4/2015, θα γίνει η κλήρωση για τα ζευγάρια. Για το ακριβές πρόγραμμα των αγώνων θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση από την ιστοσελίδα μας.

Να σημειώσουμε ότι ενέργειες όπως αυτή, που ανεβάζουν το κύρος και την αξιοπιστία της πόλης μας, αξίζουν έπαινο. Αθλητισμός δεν σημαίνει μόνο συμμετοχή και διεκδίκηση της νίκης, αλλά και προβολή του αθλήματος και της έδρας. Το Δ.Σ. της ΑΕΑΠ και ο πρόεδρός της φαίνεται ότι το έχουν αντιληφθεί αν αναλογιστούμε και την διοργάνωση του τουρνουά “Φανούρης Αγάθος” που αποτελεί ετήσια παράδοση για το σωματείο.

Τα φώτα λοιπόν του αθλητισμού και του volley για δυο μέρες θα στραφούν στην Αγία Παρασκευή. Ευχόμαστε οι αγώνες να γίνουν μέσα σε αθλητικό κλίμα ευγενούς άμιλας και καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν με την παρουσία τους στο γήπεδο.

 

 

 

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.