Οι παίδες της ΑΕΑΠ στέφθηκαν πρωταθλητές στο Final 4 μέσα στην Αγία Παρασκευή

IMG_8737 copy

Τεράστια επιτυχία για την Αγία Παρασκευή στον αθλητικό τομέα για μία ακόμα φορά, αφού το κύπελλο του πρωταθλήματος της ΕΣΠΑΑΑ (βόλλευ) μένει εδώ.

Μάλλον το χάσιμο του πρώτου σετ αποτελεί γούρι για τους παίδες της ΑΕΑΠ, αφού η συνέχεια τους οδήγησε στην κορυφή.

IMG_8729 copy

Στο κατάμεστο γήπεδο της Νότου η ομάδα παίδων της ΑΕΑΠ, στις 8 Απριλίου 2015, στέφθηκε πρωταθλήτρια στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΑΑΑ νικώντας με 3-1 σετ το Βύρωνα. Στις κερκίδες δεν έπεφτε ούτε καρφίτσα από την προσέλευση του κόσμου. Εκεί ήταν και παράγοντες της πόλης όπως ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ και οι δημοτικοί σύμβουλοι κκ Μυλωνάκης και Μουστόγιαννης και όλοι πανηγύρισαν την μεγάλη επιτυχία των παιδιών.

IMG_8578 copy

Με αυτούς τους υποστηρικτές η ομάδα χάνει το πρώτο σετ με 20-25, ξεγελώντας τον αντίπαλο για τις προθέσεις της, αλλά στη συνέχεια αποκτά πείσμα και αυτοπεποίθεση και επαναλαμβάνει τη ροή του ημιτελικού κερδίζοντας με 25-13, 25-13 και 25-21. Οι Νέοι του Βύρωνα, μια αξιόλογη ομάδα που κατάφερε να φτάσει στον τελικό, ενώ ξεκίνησαν δυνατά δεν άντεξαν το ρυθμό και τη δύναμη της Αγίας Παρασκευής και πέρασαν στη δεύτερη θέση του βάρθρου.

IMG_8403 copy

Και ναι η νίκη και το τρόπαιο

είναι Αγιοπαρασκευιώτικα!

IMG_8598 copy

Το τι ακολούθησε δεν περιγράφεται, οι αθλητές να πανηγυρίζουν, οι φίλοι τους και οι συγγενείς να τρέχουν να ενωθούν μαζί τους και οι μεγαλύτεροι στις κερκίδες να χειροκροτούν όρθιοι.

Ακολούθησαν οι απονομές των μεταλλίων στις δύο ομάδες και  του κυπέλλου στην ΑΕΑΠ. Δόθηκαν επίσης μετάλλιο πολυτιμότερου παίκτη στον Γιώργο Μαρούτση, καλύτερου επιθετικού στον Ανδρέα Νικόλαρο από την ΑΕΑΠ και καλύτερο λίμπερο στον Μανιατογιάννη του Βύρωνα.

Η σκληρή δουλειά μιας ολόκληρης χρονιάς, 12 παιδιών και 2 προπονητών άρτια καταρτισμένων, είχε ως αποτέλεσμα αυτοί οι άνθρωποι ολοι μαζί ενωμένοι να μεγαλουργήσουν. Στο πλευρό τους πάντα είχαν τη Διοίκηση του σωματείου, τον πρόεδρο κ. Πετράκη, τον κ. Θανάση Δημακόπουλο, την έφορο κ. Αντωνοπούλου-Πανάγου και το υπόλοιπο Δ.Σ.

IMG_8535 copy

IMG_8750 copy

ΠΑΙΚΤΕΣ: Μαρούτσης Γιώργος (Α), Τραντάς Νίκος, Δάβαρης Παναγιώτης, Παππάς Αποστόλης, Νικόλαρος Ανδρέας, Αποστολόπουλος Ανδρόνικος, Λαφάρας Αναστάσιος, Μακρής Παντελής, Τραντάς Χάρης, Μαρής Βασίλης, Μπριλλάκης Χρήστος, Σπανόπουλος Ανδρέας.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Στάμος Χαβιάρας

ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ: Έλενα Μαυράκη
ΕΦΟΡΟΣ: Ηλέκτρα Αντωνοπούλου – Πανάγου.

IMG_8744 copy

Άριστη η διαιτησία των Νικόλαου Μόσχου, Νέστορα Τσιτσίκα και Νικόλαου Μπότη.

IMG_8631 copy

IMG_8560 copy

IMG_8587 copy

IMG_8680 copy

IMG_8689 copy

IMG_8666 copy

IMG_8612 copy

IMG_8616 copy

IMG_8509 copy

IMG_8520 copy

—-

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.