Αλ. Μουστόγιαννης: “Φάουλ της Δημοτικής Αρχής”

 

Με μεγάλη μας λύπη ενημερωθήκαμε απο το  διαδίκτυο ότι σήμερα άνοιξαν για πρώτη φορά οι πόρτες του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού στα Πευκάκια.

Ένα μεγάλο έργο το οποίο ξεκίνησε και ουσιαστικά ολοκληρώθηκε επί θητείας Ζορμπά.
Σήμερα όμως η Δημοτική Αρχή δεν σκέφτηκε να καλέσει σε αυτή την πρώτη μέρα το Δημοτικό Συμβούλιο μια κίνηση η οποία δείχνει αλαζονεία και την οποία καταδικάζουμε.
Τέτοια έργα δεν ανήκουν σε καμία παράταξη αλλά στους Δημότες.
Ο Δήμαρχος της πόλης δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες κινήσεις γιατί πιστεύουμε ακράδαντα ότι σέβεται τις διαδικασίες καθώς και την συλλογικότητα πράγμα το οποίο το αναγνωρίζουμε.
Ελπίζουμε να μην ξανακάνει τέτοιο ”φάουλ” η Δημοτική Αρχή.
Αλέξανδρος Μουστόγιαννης 
Επικεφαλής ”Αγία Παρασκευή μια γενιά μπροστά”
 Δημοτικός Σύμβουλος

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.