Εβδομάδα Τύπου στην Ελληνογαλλική σχολή αφιερωμένη στην ελευθερία της έκφρασης

14ADFAEB823C347F0BD6D1D8A834078Cφωτογραφία από tovima.gr

Η Εβδομάδα Τύπου και Μέσων Ενημέρωσης στην Ελληνογαλλική Σχολή «Ευγένιος Ντελακρουά» στην Αγία Παρασκευή, μια από τις πολλές “εβδομάδες” που πραγματοποιούνται στη βιβλιοθήκη της Σχολής, ήταν αφιερωμένη στην ελευθερία της έκφρασης με έμφαση στο σκίτσο και τη δυναμική του.

Γνωστοί δημοσιογράφοι και σκιτσογράφοι πέρασαν από την βιβλιοθήκη και συζήτησαν με τους μαθητές, οι οποίοι με πολύ ενδιαφέρον παρακολούθησαν τους ομιλητές και τους υπέβαλλαν τις απορίες τους σχετικά με τη δουλειά τους.

Η Εβδομάδα Τύπου διήρκεσε από τη Δευτέρα 30 Μαρτίου έως την Παρασκευή 3 Απριλίου 2015.

Από την Ελληνογαλλική σχολή πέρασαν οι Παύλος Τσίμας, δημοσιογράφος του Σκάι, Nathalie Savaricas (ανταποκρίτρια στα γαλλικά), Κώστας Εφήμερος, δημιουργός της ηλεκτρονικής εφημερίδας «The Press Project», Ηλίας Μακρής, σκιτσογράφος στην εφημερίδα «Καθημερινή», Στάθης, σκιτσογράφος στην εφημερίδα «Real News», Ηλίας Μαγκλίνης, αρχισυντάκτης στην εφημερίδα «Καθημερινή», Ανδρέας Ρομπόπουλος, ανταποκριτής στο Mega, Fabien Perrier, αρθογράφος στο «Canard enchaîné», Σπύρος Ορνεράκης, σκιτσογράφος, Λώρη Κέζα, αρθρογράφος στην εφημερίδα «Το Βήμα» και στην ηλεκτρονική του έκδοση.

 

 

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.