Ευχαριστήριο μήνυμα του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού για το πυροφυλάκιο

νέο πυροφυλάκιο Τσακός 20150426_164236 copy

O Σύλλογος Κατοίκων Τσακού θα ήθελε δημοσίως να ευχαριστήσει την δημοτική αρχή και την υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, δημοτική σύμβουλο, κα Ψύλλα Στέλλα για την ικανοποίηση ενός χρόνιου αίτηματός μας, την τοποθέτηση πυροφυλακίου στο Λόφο Τσακού.
Το πυροφυλάκιο τοποθετήθηκε από τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (Σ.Π.Α.Υ.) σε κατάλληλο σημείο ώστε να έχει όχι μόνο τον πλήρη έλεγχο ολόκληρου του Λόφου αλλά και οπτική επαφή με τον Υμηττό.
Ο Σύλλογος κατοίκων Τσακού θα κάνει και φέτος ότι μπορεί για να παραμείνει ο Λόφος της περιοχής μας πηγή οξυγόνου και ζωής για το ολόκληρο τον Τσακό.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ο Πρόεδρος                                                                        Ο Γραμματέας

Β. Σαββίδης                                                                           Αν. Μίχας

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.