ΤΩΡΑ: Γιορτή χορού στην πλατεία με την παρουσία πλήθους κόσμου (video)

Παγκόσμια ημέρα χορού 3-5-15 πλατεία1

Το αδιαχώρητο συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής. Το μικρό θεατράκι έχει κατακλυστεί από δημότες της πόλης κάθε ηλικίας εξαιτίας της γιορτής χορού που έχει διοργανώσει ο Δήμος συμμετέχοντας στην Παγκόσμια Ημέρα Χορού.

Παγκόσμια ημέρα χορού 3-5-15 πλατεία2

Όλα τα χορευτικά συγκροτήματα της πόλης – πολιτιστικών συλλόγων, ιδιωτικά και δημοτικά – χορεύουν για σας. Μοντέρνοι χοροί, latin και break dance παρουσιάζονται τώρα και στη συνέχεια θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε δημοτικούς και παραδοσιακούς χορούς και γιατί όχι να χορέψετε κι εσείς.

Παγκόσμια ημέρα χορού 3-5-15 πλατεία3

Σας παρουσιάζουμε ένα μικρό δείγμα του τι συμβαίνει τ’ωρα στην πλατεία Αγίας Παρασκευής. Όσοι δεν έχετε κάποια ασχολία προλαβαίνετε. Η εκδήλωση θα διαρκέσει μέχρι τις 10:00μμ και ποιός ξέρει ίσως και περισσότερο. Ο καιρός είναι σύμμαχος και η βραδιά γλυκιά και βοηθάει στη διασκέδαση.

 

Παγκόσμια ημέρα χορού 3-5-15 πλατεία5

Παγκόσμια ημέρα χορού 3-5-15 πλατεία4

Παγκόσμια ημέρα χορού 3-5-15 πλατεία6


 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.