Πρεμιέρα στην παρουσίαση των Αγιοπαρασκευιωτών συγγραφέων έκανε η Ξένια Γκόρου

Παρουσίαση Γκόρου πάνελ copy

Μια νέα δράση εγκαινίασε χθες η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίας Παρασκευής η οποία, όπως ανακοινώθηκε, θα επαναλαμβάνεται κάθε Μάιο. Συγκεκριμένα ο μήνας αυτός είναι αφιερωμένος στους συγγραφείς της Αγίας Παρασκευής και τους δίνει βήμα, ώστε να κάνουν γνωστό το έργο τους στους συνδημότες μας.

Η πρεμιέρα έγινε χθες, 4 Μαΐου 2015, με την παρουσίαση της Ξένιας Γκόρου και των βιβλίων της “Σε σημείο μηδέν” και “Η γυάλινη Αφροδίτη”.

Παρουσίαση Γκόρου - Γκιόκα copy

Τους καλεσμένους στην εκδήλωση που γέμισαν την αίθουσα καλωσόρισε η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ. Τερψιχόρη Γκιόκα, συντονίστρια ήταν η κ. Ελένη Πάτση συγγραφέας – εκδότρια και για τη συγγραφέα μίλησαν η τ. αντιδήμαρχος και φιλόλογος κ. Μίνα Μουχτούρη και η Ένα Χαλκιαδάκη επίτιμος Γεν. Γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών.

Παρουσίαση Γκόρου 2 copy

Η εκδήλωση διανθίστηκε με αποσπάσματα από τα έργα που ανέγνωσαν η συγγραφέας και η ηθοποιός Ματίνα Καρρά και ολοκληρώθηκε με μουσική από τους Γιάννη Εκμεκτζόγλου (κιθάρα), Jerico Garcia (κιθάρα) και Κώστα Σταθάκη (βιολί).

Παρουσίαση Γκόρου 1 copy

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.