Ο νέος ιδιόκτητος βρεφονηπιακός σταθμός και η επίσκεψη του πρ. Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΕΥΚΑΚΙΑ 4

Το πρώτο οργανωμένο σχολικό περιβάλλον που απαντά στην ανάγκη του παιδιού για εξέλιξη, έκφραση και μάθηση είναι ο παιδικός σταθμός. Είναι η πρώτη εικόνα της κοινωνίας που αποκτά ένα παιδί. Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει ο χώρος που θα βρεθεί το παιδί.

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΕΥΚΑΚΙΑ 1ο χώρος υποδοχής

Έναν νέο χώρο απολύτως σύγχρονο και κατάλληλο για τις παιδικές ανάγκες απέκτησε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής. Ένα βρεφονηπιακό σταθμό στην περιοχή των Πευκακίων που πληρεί όλες τις προϋποθέσεις, ένα ασφαλές και πλούσιο σε ερεθίσματα περιβάλλον, μέσα στο οποίο οι μικροί μαθητές μπορούν να παίζουν, να δημιουργούν, να εξερευνούν και οι γονείς να αισθάνονται σίγουροι και χαρούμενοι για τα παιδιά τους.

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΕΥΚΑΚΙΑ 10

Ένα μεγάλο και άνετο κτίριο 1600 τ.μ. και 900 τ.μ. υπόγειο το οποίο κατασκευάστηκε με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ και θεμελιώθηκε τον Ιανουάριο του 2013 από τον τότε Δήμαρχο κ. Βασίλη Ζορμπά. Σύμφωνα με το περιοδικό “ΔΟΜΕΣ” κατέλαβε την 4η θέση ανάμεσα σε 21 μεγάλα έργα  ως το πιο ολοκληρωμένο αρχιτεκτονικό έργο.

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΕΥΚΑΚΙΑ 6

Το αποτέλεσμα που αντικρίζουμε σήμερα ξεπερνά τις προσδοκίες μας. Χρώματα, παιχνίδια, φωτεινοί χώροι, αστραφτερή κουζίνα και μπάνια, μεγάλος καταπράσινος αύλιος χώρος, είναι η ολοκλήρωση ενός σχεδίου αυτών που πίστεψαν ότι η Αγία Παρασκευή δικαιούται δικά της κτίρια όπως κάθε μεγάλη πόλη.

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΕΥΚΑΚΙΑ 5στη βεράντα του παιδικού σταθμού

Τον βρεφονηπιακό σταθμό επισκέφτηκαν, έπειτα από συνεννόηση, ο πρώην Δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς, η πρώην πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ κ. Έφη Καψοκεφάλου και στελέχη της παράταξης “Αγία Παρασκευή η πόλη μας”. Την ξενάγηση έκανε η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ. Μαργαρίτα Δημητρίου-Καβρουδάκη, η οποία τους ενημέρωσε για τη λειτουργία του νέου σταθμού και μαζί με το προσωπικό τους έδειξαν όλους τους χώρους.

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΕΥΚΑΚΙΑ 12υπερσύγχρονη κουζίνα

Ο νέος αυτός βρεφονηπιακός σταθμός ας αποτελέσει παράδειγμα και απόδειξη ότι όταν υπάρχει θέληση και διάθεση όλα μπορούν να επιτευχθούν. Η πόλη χρειάζεται περισσότερα δικά της κτίρια, όχι μόνο για να επωφεληθεί από την μη πληρωμή υψηλών ενοικίων, αλλά και για να αποκτήσει χαρακτήρα, να παρουσιάσει ένα νέο, σύγχρονο πρόσωπο και όχι μια εικόνα εγκατάλειψης.

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΕΥΚΑΚΙΑ 8

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΕΥΚΑΚΙΑ 9

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΕΥΚΑΚΙΑ 11

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΕΥΚΑΚΙΑ 3

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΕΥΚΑΚΙΑ 16

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΕΥΚΑΚΙΑ 15

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΕΥΚΑΚΙΑ 13

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΕΥΚΑΚΙΑ 14

 

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.