Η Επιτροπή Ειρήνης Αγίας Παρασκευής μας καλεί στην 35η Μαραθώνια πορεία ειρήνης

Επιτροπή Ειρήνης Αγίας Παρασκευής
Mέλος της ΕΕΔΥΕ (Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση & Ειρήνη )
Μεσογείων 403
15341 ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

eedye_logoΚΑΛΕΣΜΑ

Η Επιτροπή Ειρήνης Αγίας Παρασκευής καλεί τους συμπολίτες μας, όλους τους φίλους και αγωνιστές της Ειρήνης την Κυριακή 17 Μαΐου στις 16:30μμ στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής για να υποδεχθούμε αλλά και να δυναμώσουμε με τη παρουσία και συμμετοχή μας την 35η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης που διοργανώνεται, όπως κάθε χρόνο, από την Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ). Θα υπάρξει καλωσόρισμα από την Επιτροπή Ειρήνης Αγίας Παρασκευής και τον Δήμαρχο καθώς και χαιρετισμός από το ΠΑΜΕ.
Στις 17:30μμ η Πορεία θα αναχωρήσει για τον τερματισμό στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όπου θα πραγματοποιηθεί ομιλία και συναυλία.

Η ΕΙΡΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!

Η Επιτροπή Ειρήνης
Αγίας Παρασκευής

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.