Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε ο 3ος Δρόμος Ζωής Δήμου Αγίας Παρασκευής

3ος Δρομος Ζωής 14 copy

Ένα αθλητικό γεγονός που τιμά την πόλη της Αγίας Παρασκευής, έλαβε χώρα σήμερα, Κυριακή 10 Μαΐου 2015, περιλαμβάνοντας την κεντρική οδό και τον Υμηττό. Αναφερόμαστε στον «3ο Δρόμο Ζωής Δήμου Αγίας Παρασκευής – ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ 2015».
Ο Δρόμος Ζωής αποτελεί έναν από τους θεσμούς της πόλης αφού συνεχίζεται για 3η χρονιά η διεξαγωγή του. Διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό & Αθλητικό Οργανισμό με τη εισήγηση-συνδρομή των «O.R.A.M.A» (Ομάδα Αθλητών Μαραθωνίου Αθηνών) και τη συνεργασία του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ανατολικής Αττικής.

3ος Δρομος Ζωής 1 copyO.R.A.M.A.

Περιλαμβάνει 2 αγώνες δρόμου:
Ο πρώτος συνολικά 14χλμ απόσταση που ανεβαίνει στο βουνό και ο 2ος που χωρίζεται σε 2 διαδρομές α)για παιδιά του Δημοτικού (1χλμ) και β)για παιδιά του Γυμνασίου και ενήλικες (2,4χλμ).

3ος Δρομος Ζωής 5 copyΕκκίνηση

Αυτή ήταν η αιτία που η Αγίου Ιωάννου και το βουνό γέμισαν αθλητικές ενδυμασίες και χρώματα. Υπήρξε, για μια ακόμα χρονιά, μεγάλη συμμετοχή του κόσμου που θέλησε να τρέξει στο ύπαιθρο, όχι μόνο για δική του άθληση αλλά και για να δείξει ότι προστατεύει τον Υμηττό και ότι ενδιαφέρεται γι’ αυτόν. Εξάλλου αυτός είναι και ο σκοπός, η διάσωση του δάσους, του πρασίνου και τελικά του Υμηττού.
Παντού αντικρίζαμε χαμόγελα, ακόμα και πάνω στην κορυφή με κομμένη την ανάσα από την κούραση δεν έχαναν το κέφι τους.

3ος Δρομος Ζωής 8 copy
Αφετηρία του αγώνα δρόμου ήταν η κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής και σημείο τερματισμού πάλι η ίδια, όπου έγιναν και οι απονομές των μεταλλίων στους νικητές. Για εμάς νικητές ήταν όλοι όσοι συμμετείχαν σε αυτή την αθλητική δράση και αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια. Μικροί και μεγάλοι έδρασαν, έτρεξαν και διασκέδασαν σήμερα. Στον τερματισμό αντίκριζε κανείς αγκαλιές και συγχαρητήρια, η κούραση είχε πια ξεχαστεί. Αποδεικνύονταν για μια ακόμα φορά ότι ο αθλητισμός ενώνει τους ανθρώπους.

3ος Δρομος Ζωής 12 copy
Μην ξεχνάμε και τον κοινωνικό χαρακτήρα του 3ου Δρόμου ζωής, αφού συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

3ος Δρομος Ζωής 23 copy
Υπήρξε σωστή οργάνωση και η διεξαγωγή έγινε χωρίς απρόοπτα. Συνέδραμαν επίσης διασώστες του Ελληνικού Eρυθρού Σταυρού, η Τροχαία Αγ. Παρασκευής, οι πρόσκοποι της Αγίας Παρασκευής, ασθενοφόρο του «ΙΑΣΩ» και του METROPOLITAN.

3ος Δρομος Ζωής 21 copy

3ος Δρομος Ζωής 2 copy

3ος Δρομος Ζωής 6 copy

3ος Δρομος Ζωής 9 copy

3ος Δρομος Ζωής 10 copy

3ος Δρομος Ζωής 11 copy

3ος Δρομος Ζωής 13 copy

3ος Δρομος Ζωής 15 copy

3ος Δρομος Ζωής 16 copy

3ος Δρομος Ζωής 17 copy

3ος Δρομος Ζωής 19 copy

3ος Δρομος Ζωής 18 copy

3ος Δρομος Ζωής 20 copy

3ος Δρομος Ζωής 24 copy

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.