Τι συνέβη με τους γυμναστές για τα σχολεία κ. Δήμαρχε;

Στις 27 Μαρτίου 2015, με πρόταση του Προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ κ. Σωτήρη Παπαμιχαήλ, ψηφίστηκε στο δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ, η πρόσληψη 18 (ολογράφως δεκαοκτώ) γυμναστών (πέραν των ήδη υπαρχόντων), για την πραγματοποίηση του προγράμματος «Άθληση στα Σχολεία» (1800 ώρες μέχρι τον Ιούνιο του 2015) , με κόστος 24.600 Ευρώ (Αρ. Απόφασης Δ.Σ. ΠΑΟΔΑΠ: 52/27-3-2015).
Από τότε πέρασαν περίπου 2 μήνες. Γνωρίζει ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Σταθόπουλος την απόφαση αυτή και αν εκτελέστηκε; Προσλήφθηκαν οι γυμναστές αυτοί; Διατέθηκαν στα σχολεία; Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και οι Σύλλογοι Γονέων, είδαν τους 18 αυτούς γυμναστές να πραγματοποιούν το πρόγραμμα; Περιμένουμε με ενδιαφέρον την απάντηση του κ. Δημάρχου.

Ο Επικεφαλής της Παράταξης
«Αγία Παρασκευή η Πόλη μας»
Βασίλης Ζορμπάς
πρ. Δήμαρχος

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.