Συμμετοχή σε έρευνα του Ομίλου Πολιτών Αγίας Παρασκευής

Φίλοι μας

μετά την απρόσμενα πετυχημένη υποδοχή του Ομίλου μας και την πανθομολογούμενη αναγνώριση της Ημερίδας για την Κοινωνική Οικονομία, απευθυνόμαστε σε σας τους συμπολίτες  μας και σας καλούμε να μας βοηθήσετε να καταστρώσουμε το πρόγραμμα των επόμενων εκδηλώσεων, που θάναι κατά προτίμηση με την μορφή Ημερίδας ή Στρογγυλού Τραπεζιού.

Ζητάμε να μας στείλετε με email τα σημαντικότερα θέματα (διαχρονικά και επίκαιρα) που κατά την άποψή σας αφορούν και απασχολούν την πόλη μας. Χρήσιμο θα ήταν, να υπάρχει και μια πρόταση με διευκρινήσεις για τα σημεία που εκτιμάτε πως θα πρέπει να διερευνηθούν και να γίνουν αντικείμενο της ανάπτυξης.

e-mail: omilos.agp@gmail.com

ημερίδα-κοινωνική-οικονομία-2-copy

Σκοποί και Στόχοι του ΟΜΙΛΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Σκοπός των πολιτών που συμμετέχουν στον Όμιλο είναι να εργαστούν, ως ομάδα προβληματισμού, διαλόγου, σκέψης και δράσης, για την ανάδειξη, επεξεργασία, εφαρμογή προτάσεων και λύσεων των προβλημάτων, που υπάρχουν στην τοπική κοινωνία της Αγίας Παρασκευής.

Να λειτουργήσουν ως χώρος ανάπτυξης δραστηριοτήτων διαχείρισης και εξυπηρέτησης των αναγκών, πολιτιστικών, μορφωτικών, αθλητικών, κοινωνικών, υγειονομικών, εκπαιδευτικών, περιβαλλοντικών, ψυχαγωγικών κ.λ.π. που αποτελούν την  καθημερινότητα των δημοτών και της πόλης, την αειφόρο ανάπτυξη και την αξιοποίηση της Εθελοντικής προσφοράς και αλληλεγγύης.

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.