Συνάντηση του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών με το Δήμαρχο Χολαργού-Παπάγου

ΣΕΑΝ -ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Τον Δήμαρχο ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ κ. Ηλία Αποστολόπουλο επισκέφθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ με την επωνυμία: «Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Ανατολικής Αττικής» κ.κ. Θεόδωρος Μπριάνης, Πρόεδρος, Ευάγγελος Θεοδοσόπουλος, Αντιπρόεδρος, Γεώργιος Μιχαήλ Γεν. Γραμματέας, Λουκάς Ρίζος, Μιχαήλ Φιλιππίδης και ο αντιπρόσωπός μας στον Χολαργό Μιχαήλ Χαρατσάρης, την Τρίτη 19-5-2015 στο Δημαρχείο.

Μεταξύ των δύο πλευρών υπήρξε γόνιμος διάλογος, από τον οποίο προέκυψε διάθεση συνεργασίας σε πολλά θέματα, όπως η διοργάνωση εκδηλώσεων, ο εθελοντισμός, η πολιτική προστασία κ.ο.κ. Μάλιστα, τα μέλη του ΣΕΑΝ πρότειναν στον Δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού την κοινή διοργάνωση εκδήλωσης – συζήτησης για τα Ελληνοτουρκικά θέματα μέσα στο Φθινόπωρο, σε αίθουσα του Δήμου, την οποία πρόταση αποδέχτηκε αμέσως ο Δήμαρχος.

Μετά το τέλος της συνάντησης οι Έφεδροι Αξιωματικοί επισκέφθηκαν τους Αντιδημάρχους Οικονομικών και Πολιτισμού. Να σημειωθεί ότι το νέο μέλος του Δ.Σ. Λουκάς Ρίζος είναι δημότης Χολαργού και πρώην δημοτικός σύμβουλος.