Σκληρή κριτική του Βασίλη Γιαννακόπουλου για τη Δημοτική Αρχή σε συνέντευξη στον 94 FM(ηχητικό)

Β. Γιαννακόπουλος σε 94fm radio

Η εκπομπή του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ηρακλείου Αττικής  “Δημοτικές Διαπλοκές” φιλοξένησε, στις 27/5/2015, τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δήμο Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλη Γιαννακόπουλο.

Ο κ. Γιαννακόπουλος μίλησε για την προηγούμενη και την νυν Δημοτική Αρχή ασκώντας  σκληρή κριτική.

Παρουσιάστηκε καταγγελτικός για τα δύο Νομικά Πρόσωπα  ΠΑΟΔΑΠ & ΠΑΙΣΔΑΠ και απαισιόδοξος για τη μεταφορά του Δημοτικού Κινηματογράφου.

Ποιός κατά τον κ. Γιαννακόπουλο είναι “καλός στα πάρτυ”;

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης με έναν Βασίλη Γιαννακόπουλο που είχαμε καιρό να δούμε. Μίλησε έξω από τα δόντια και παρουσιάστηκε έτοιμος για δυνατή αντιπολίτευση στη συνέχεια.

 


 

 (Ευχαριστούμε το Δημοτικό Ραδιόφωνο του Ηρακλείου και την εκπομπή “Δημοτικές Διαπλοκές” για την παραχώρηση του ηχητικού και της φωτογραφίας από τη συνέντευξη).

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.