Αρχική ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΒΟΛΛΕΪ Σπουδαία νίκη για τις Γυναίκες της ΑΕΑΠ με 3-0 επί του ΠΑΚ...

Σπουδαία νίκη για τις Γυναίκες της ΑΕΑΠ με 3-0 επί του ΠΑΚ Χαλανδρίου

ΑΕΑΠ φάση 29-5-15 copy

Πρώτη νίκη για τις γυναίκες της ΑΕ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ απόψε στην πορεία για την άνοδο στην Α2 κατηγορία.

Ο αγώνας έγινε σε κατάμεστο γήπεδο, στο κλειστό γυμναστήριο της Νότου, όπου οι αθλήτριες της ΑΕΑΠ με δύναμη και αγωνιστικό πνεύμα κατάφεραν να πάρουν τη νίκη από τον ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ. Στο πρώτο σετ και οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα επιζητώντας να πάρουν το προβάδισμα που θα καθόριζε και την έκβαση του αγώνα. Η ΑΕΑΠ αποδείχτηκε πιο δυνατή και το κέρδισε με 27-25. Η συνέχεια απέδειξε την αξία τους και το αποτέλεσμα της σωστής προπονητικής δουλειάς, αφού τα σετ έληξαν 25-10 και 25-23.

ΑΕ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ   3-0

ΑΕΑΠ φάση1 29-5-15 copy

 Επόμενος αγώνας τη Δευτέρα 1/6/2015 στις 9:45μμ στην έδρα του Χαλανδρίου. Αν νικήσει η ΑΕΑΠ ανεβαίνει στην Α2, διαφορετικά θα ακολουθήσει τρίτος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων την Παρασκευή 5/6/2015 στις 9:30μμ στο κλειστό της Νότου όπου και θα κριθεί η άνοδος.

ΑΕΑΠ κερκίδα 29-5-15 copy

Αρκετά καλή ήταν η διαιτησία, των κ.κ. Νικολάου Μόσχου, Σπυρίδωνος Πρέντζα και Σοφίας Καρατζογλίδου.

Αναλυτικά τα σετ: (1ο) 27-25, (2ο) 25-10, (3ο) 25-23.

Οι Συνθέσεις των Ομάδων

ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Προπονητής: Κώστας Λεβαντής)

Αθλήτριες: Κατερίνα Μαυρίδη, Στέλλα Ρουσσοπούλου, Πέρσα Σακελλαρίδη, Μαριάννα Λιαρούτσου, Μυρτώ Καλλιπολίτη (λ), Μαρία Τζεμπετζή, Παναγιώτα Καραγιαννίδου, Ακριβή Μαναριώτη, Κατερίνα Τράκα-Ζαρκάδη, Ζωή Φιλιπποπούλου, Δήμητρα Πέρρα (λ), Νάντια Ιμπραχήμ.

Α.Ε. ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Προπονητής: Σωτήρης Αμαριανάκης)

Αθλήτριες: Α. Πισιρίτζη, Α. Θεολόγου, Μ. Τακταπανίδου (λ), Κ. Θωμαϊδου, Α. Χρησίμου, Σ. Δρούγκα, Δ. Θανοπούλου, Δ. Συμεωνίδη, Ο. Ραχούτη (λ), Α. Κόλλια, Α. Παυλοπούλου, Μ. Καλατζϊεβα.

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.