Με παιχνίδια ανακύκλωσης και βραβεύσεις έγινε η γιορτή ανακύκλωσης στην πλατεία Αγ. Παρασκευής

20150606_123825 copy

Η μεγάλη γιορτή της ανακύκλωσης πραγματοποιήθηκε σήμερα, 6 Ιουνίου 2015, στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής.

Στην κεντρική πλατεία είχαν στηθεί διάφορα παιχνίδια (τροχός της τύχης, φιδάκι, ψάρεμα κλπ με εικόνες από είδη που ανακυκλώνονται) που σκοπό είχαν να εκπαιδεύσουν τους μικρούς μας φίλους, που συμμετείχαν σε αυτά, στην ανακύκλωση με διασκεδαστικό τρόπο.

20150606_123810 copy2Υπήρχαν επίσης πολλά μπλέ μπαλόνια με το σήμα της ανακύκλωσεις πολλά από τα οποία κατέληγαν στα χέρια των παιδιών ως δώρο.

Η δράση είχε επιτυχία αφού πολλοί γονείς με τα παιδιά τους βρέθηκαν εκεί και έπαιξαν, έβγαλαν φωτογραφίες και ενημερώθηκαν. Στο τέλος όλα τα παιδιά έπαιρναν αναμνηστικό δωράκι.

20150606_123847 copy

Παράλληλα σήμερα έγινε στο θεατράκι της πλατείας η βράβευση των σχολικών τμημάτων που κέρδισαν στον διαγωνισμό ανακύκλωσης:

1ος Νικητής, το ΣΤ2 Τμήμα του 1ου Δημοτικού Σχολείου, που επέστρεψε 22.084 συσκευασίες για ανακύκλωση, του οποίου ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ κερδίζουν από ένα Tablet.

2ος Νικητής, το Δ1 Τμήμα του 7ου Δημοτικού Σχολείου, που επέστρεψε 10.961 συσκευασίες για ανακύκλωση, του οποίου ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ κερδίζουν από ένα MP4 musicplayer.

3ος Νικητής, το 4.4 Τμήμα της Ελληνογαλλικής Σχολής, που επέστρεψε 3.639 συσκευασίες για ανακύκλωση, του οποίου ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ κερδίζουν από έναMP3 musicplayer.

20150606_123834 copy

Η οργάνωση της εκδήλωσης έγινε από το Δήμο Αγίας Παρασκευής και συγκεκριμένα από την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος. Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Σιδέρης ήταν στην πλατεία κοντά στους μαθητές και τους γονείς τους, φροντίζοντας όλοι να διασκεδάσουν και να μείνουν ευχαριστημένοι.

Η οικολογική συνείδηση διαμορφώνεται από τις μικρές ηλικίες καιαν επιθυμούμε να σώσουμε τον πλανήτη Γη, καλό θα ήταν τέτοιες εκδηλώσεις να επαναλαμβάνονται συχνότερα.

 20150606_124316 copy

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.